Laster...
Laster...

Dansebobla

På innsiden av «Skal vi danse» / 25 episoder

Se hva som skjer på innsiden av «Skal vi danse», og følg kjendisene usminket og bak fasaden gjennom deres hektiske hverdag.

 1. Kjendisene skal møte «Skal vi danse» for første gang på promoshoot. Politiker Per Sandberg har litt vanskeligheter med å kjenne igjen enkelte av de andre deltakerne, men blir rørt til tårer av kjæresten Baharehs Letnes´ nye kjole. Treningsprofil Jørgine «Funkygine» Vasstrand får en selvtillitsknekk når hun skal øve inn sin første koreografi, mens ishockey-profil Jan Tore Kjær føler seg helt hjemme i sitt sirkusdirektørkostyme.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 25. august 2019
 2. De tolv «Skal vi danse»-kjendisene er veldig nervøse i forkant av presselanseringen på Operahuset. Det blir likevel god stemning når handballegende Trine Haltvik møter sin dansepartner for første gang, og avslører at hun ikke gleder seg. Youtuber Victor Sotberg og programleder Anders Hoff stalker de andre kjendisene på internett og finner noen skjulte skatter fra både Emilie Nereng og Christian Strand.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 29. august 2019
 3. Mens kjendisene strålte på parketten under lørdagens premiere på «Skal vi danse», skjedde det mye i kulissene som TV-seerne ikke fikk se. I denne helt ferske episoden av «Dansebobla», får du se kjendisenes svært ulike forberedelser til dansedebuten. Isabel får en vond start med skader på ribbeina og legebesøk, Victor blir utfordret av Adrian, mens Jan Tore forsøker å stikke av med pokalen allerede i første sending.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 1. september 2019
 4. Bahareh og Per har funnet seg til rette i Oslo, mens Emilie og forloveden inviterer danse-venner hjem på middag. Og på Victor og Rikkes dansetrening går det så voldsomt for seg at det går ut over inventaret.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 5. september 2019
 5. I denne episoden følger vi kjendiser og proffdanserne gjennom en nervepirrende lørdag. Få med deg alt det som du ikke fikk se på TV. Mens Adrian og Isabel møter på utfordringer, Victor får sin hittil største opptur, blir Per den første kjendisen som må forlate konkurransen.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 8. september 2019
 6. I denne episoden følger vi kjendisene etter at Per Sandberg måtte forlate konkurransen. For Bahareh er det rart å fortsette alene, mens Jørgine har hektiske dager med dansetrening og familieliv hjemme på Jessheim.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 12. september 2019
 7. Bli med på innsiden! I denne episoden følger vi danseparene i kulissene før, under og etter «Skal vi danse» sin filmkveld. Mens Jørgine opplever sin hittil største opptur, må en skuffet Bahareh innse at danse-eventyret er over.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 15. september 2019
 8. «All star»-uka er igang! Denne uka blir det ekstra kjendistungt i kulissene når elleve tidligere« Skal vi danse»-stjerner vender tilbake for å bli med i dansen.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 19. september 2019
 9. Det er en spent gjeng som forbereder seg til direktesendingen. Mens den mest kjendisspekkede sendingen noen sinne går av stabelen, blir det dramatikk på direkten da Emilies dansepartner Santino får skulderen ut av ledd.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 22. september 2019
 10. Victor er definitivt ikke et A-menneske, men likevel lager han og samboer Kenneth vafler til frokost for å ha det hyggelig sammen før Kenneth flytter til London. Isabel og Bjørn besøker Sandra på Stortinget for å se hvordan hun har det på jobben. Jørgine bryter sammen i gråt når hun forteller om øyeblikket som forandret livet hennes for alltid.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 26. september 2019
 11. I denne episoden følger vi kjendisene og proffdanserne gjennom en kveld fylt med sterke historier. Mens nervene er i helspenn på de aller fleste, kobler proffdanser Bjørn av i studio med å jakte nye følgere til sin Instagram-konto.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 29. september 2019
 12. Jørgine fortsetter å hjelpe proffdanser Bjørn med å få følgere på Instagram. Isabel utfordrer Victor til å kysse en av gutta på dansesenteret. Aleksander viser hva han gjør på dagtid når han ikke danser. Mens Christian og kona har fått en hektisk ettermiddag på grunn av Skal vi danse. I tillegg demonstrerer kjendisene hvordan de danset på ungdomsskolen.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 3. oktober 2019
 13. Mye skal skje før kjendisene entrer parketten på lørdagene. Christian må teste ut sine skinnbukser, Aleksander lurer på om det er mulig å være sexy i nøtteknekker-antrekk, mens Emilie synes det er en drøm å våkne opp til perfekte krøller. Bli med i garderoben de nervøse timene før lørdagens sending.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 6. oktober 2019
 14. Kjendisene og proffdanserne gjør seg klar til lørdagens kampkveld. Men likevel blir det tid til mye moro mellom slagene. Og ikke minst mye mat. Bli med og se hvordan deltagerne lever innimellom all dansingen.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 10. oktober 2019
 15. I denne episoden får du se hva som skjedde bak kamera under lørdagens «Skal vi danse»-sending.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 13. oktober 2019
 16. Det høye tempoet, nerver og vanskelige dansetrinn gjør dagene lange for både kjendisene og proffdanserne. Det er ikke lett å henge med på alt, og da er det ikke så rart at det bobler over...

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 17. oktober 2019
 17. Mens kjendiser og proffdansere forbereder seg på en lang dag i TV-studio, aner de ikke hvor dramatisk den vil bli for flere av dem. De føler alle på presset, noe som får ulike utslag i gruppa.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 20. oktober 2019
 18. Både sminke og kostymer må på plass for at det skal bli ordentlig halloween-stemning i lørdagens sending. Programleder Anders gjør sitt beste for å skremme alle kjendisene. Det blir likevel tid litt fest utenom all skremmingen og dansetreningen. I tillegg kommer tidligere deltaker Sandra Borch innom med en hyggelig overraskelse.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 24. oktober 2019
 19. Det er ikke bare skumle kostymer som skremmer våre kjendiser og proffdansere denne Halloweensenmdingen. Alle de fem gjenværende danseparene er alle redde for å ble den neste som ryker ut av konkurransen, for ingen har lyst til å forlate parketten så nærme finalen.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 27. oktober 2019
 20. Kjendisene går nå inn i den siste og tyngste etappen i Skal vi danse. Jørgine merker godt at dansetreningen og livet som småbarnsmor tærer på kroppen.Heldigvis kommer Bjørn og Sandra på besøk på dansesenteret for å gi litt pleie og omsorg til de som trenger det mest. Victor må derimot takle helt andre utfordringer på jobben sin.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 31. oktober 2019
 21. Se hva som skjer på innsiden av «Skal vi danse», og følg kjendisene usminket og bak fasaden gjennom deres hektiske hverdag.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 3. november 2019
 22. Med bare tre kjendiser igjen på dansesenteret står nervene i helspenn før lørdagens semifinale. Forholdet mellom dansepartnerne er tettere enn noensinne, og det begynner å gå opp for alle at dette kan være siste uken sammen. Jørgine avslører hva som irriterte henne mest med Jørgen i starten, og Alexander erklærer sin kjærlighet til dansen.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 7. november 2019
 23. Se hvordan våre tre semifinalister taklet den spennende kvelden hvor det ble bestemt hvem av dem som kommer til finalen. Se hvordan Aleksander, Jørgine og Victor takler presset rundt direktesendingen hvor alt blir avgjort.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 10. november 2019
 24. Victor og Rikke kjenner på tomrommet etter Skal vi danse. Heldigvis har de nå tid til å møtes for kos og hygge – og litt mimring. Hos finalistene Jørgine og Aleksander er det et helt annet tempo.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 14. november 2019
 25. Det er sterke følelser i sving når Jørgine og Aleksander skal ut på parketten for aller siste gang. Aldri før har det vært så jevnt, og aldri før har dommerne gitt så høye poeng i en finale. Begge konkurrentene strever med å holde tårene tilbake og prestere under det enorme presset.

  Tilgjengelig til 30. august 2029Publisert 17. november 2019