Laster...
1. Velkommen hjem
Sesong 6

Badehotellet

Sesong 6 / 6 episoder

Det er sommeren 1939, og seks år har gått siden forrige gang vi besøkte Andersens Badehotell. Drømmer, fremtidsplaner, forelskelser og intriger står i fokus for våre venner. Men hendelsene som skjer ute i Europa kaster skygger over sommeridyllen, og tvinger noen av gjestene til å ta standpunkt.

 1. Mørke skyer er i ferd med å legge seg over Europa, men stamgjestene på Andersens Badehotell har likevel reist på ferie. Amanda kjemper for å holde liv i det lille reklamebyrået sitt. Fru Frigh har blitt leder for tobakksfabrikken, og har store planer for den nå voksne sønnen sin Leslie. Hun har imidlertid ikke tatt den nye stuepiken Nana med i beregningen. Herr Weyse prøver å glemme en ulykke på scenen året i forveien, og grosserer Madsen håper å få lov til å bygge i nazi-Tyskland.

  Tilgjengelig til 31. august 2022Publisert 15. april 2019
 2. Leslie har blitt betatt av stuepiken Nana som reddet ham fra å drukne, og inviterer henne på et hemmelig stevnemøte. Weyse beordres tilbake til barndommen av en psykolog som skal kurere sceneskrekken hans. Amanda får besøk av grev Ditmar og Philip, men de to har ikke bare gode nyheter å komme med. Fru Andersen vender hjem fra England med et overraskende tilbud til Edith.

  Tilgjengelig til 31. august 2022Publisert 16. april 2019
 3. Fru Fjeldsøs slektning, den østerrikske jøden Robert, flykter fra en tysk konsentrasjonsleir. Dette får konsekvenser også for gjestene på badehotellet, der Madsen samtidig har et møte med en tysk herre som skal hjelpe ham.

  Tilgjengelig til 31. august 2022Publisert 17. april 2019
 4. Grosserer Madsen nærmer seg sitt store mål, nemlig å få lov til å bygge i Tyskland. Men hva skjer hvis nazistene får nyss om at hans yngste datter er med på å skjule den illegale flyktningen Robert? Amanda står overfor et vanskelig valg: Enten må hun satse hele firmaets økonomi, eller så må hun gi opp drømmen om å produsere den store turistfilmen. Weyze har endelig blitt kvitt sceneskrekken sin, og er klar for nye eventyr.

  Tilgjengelig til 31. august 2022Publisert 18. april 2019
 5. Etter å ha festet med ungdommen i noen dager, vender Weyze tilbake til hotellets trygge og rolige rammer. Det viser seg imidlertid raskt at prøvelsene så vidt har begynt. Madsen er i strålende humør etter å ha fått nazistenes godkjennelse til å starte bygging i Tyskland. Men gleden varer kun til han blir stilt overfor et svært irriterende samvittighetsspørsmål. Sannhetens time er kommet for Vera og hennes forhold til Robert, og Nana får et besøk hjemmefra som får store konsekvenser.

  Tilgjengelig til 31. august 2022Publisert 19. april 2019
 6. Weyze er tilbake fra sykehuset, men sliter med å finne en god unnskyldning når hans kone dukker opp og lurer på hvorfor han ikke går med giftering. Heller ikke Madsen har det enkelt, der han prøver å både redde ekteskapet sitt, og å lande avtalen med Tyskland. Vera skjønner at hun nå være ekstra oppfinnsom om Robert skal komme seg trygt til Sverige, og for Amanda er det duket for en ny start.

  Tilgjengelig til 31. august 2022Publisert 20. april 2019