Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Suksesskolen

Sesong 1 / 6 episoder

Suksesskolen er en humordramaserie om en høyskole som lover unge mennesker suksess. Serien er spekket med musikkvideoer og stiller spørsmålstegn ved hva suksess egentlig er.

 1. Norsk humorprogram. Sesong 1. Episode 1 av 6. Jon føler seg presset til å gjøre suksess raskt. I tillegg til generelt samfunnspress annonserer foreldrene hans at de skal flytte og selge huset. Jon må nå få sin egen suksess – ikke flyte på dem lengre. Jon finner heldigvis høyskolen School of Success. Men opptaksprøven er veldig hard. Vil Jon komme inn?

  Publisert 2. mars 2015
 2. Skolen er i gang, og første oppgave er å få høyere status på nett. Det gjelder å ikke bli forbundet med noe som kan få deg til å se geek ut. Som for eksempel det å være åpenbart bestevenn med Georg – skolens største geek og Jon sin bestevenn. Jon må ta et valg. Status på nett eller bestevenn.

  Publisert 3. mars 2015
 3. Suksamen står for tur, og oppgaven er enkel: skaff så mange som mulig penger til rektor. Vinneren får suksess og ære, men taperen blir straffet med en uke blant folk. Samtidig forelsker Jon seg i kantinearbeideren og ’folke’-jenta Elli. Hun viser han at penger ikke er det samme som suksess og at folk ikke er så ille. Men skolen sier det motsatte. Hva velger Jon?

  Publisert 4. mars 2015
 4. Skolen befaler alle elevene til å bli kjendiser. Jon stusser litt over at det ikke kreves å bli kjent for noe og Elli forklarer han at det ikke handler om å bli kjent, men anerkjent. Elli har en bakgrunn som barnestjerne og vet hva hun snakker om. Men ved et uhell blir Elli populær over natta på youtube, selger seg ut og blir kjendis. Hvordan skal Jon få Elli til å forstå det hun selv sa om annerkjennelse og integritet igjen?

  Publisert 5. mars 2015
 5. Det skal velges en elevrådsleder og som suksesselever må alle prøve å bli leder – for å ha suksess er å ha makt. Jon må finne en fanesak og ser at kantinearbeiderne ikke har råd til elektrisk pepperkvern engang. Han går til valg på kantinearbeiderne sine vegne. Men ingen bryr seg vel om folk? Hvordan kan Jon vinne med en fanesak om folk som ingen bryr seg om?

  Publisert 6. mars 2015
 6. Skolen nærmer seg slutt. Ikke fordi året er over, men fordi rektor blir saksøkt av staten for å ikke ha fått noen av elevene hans i løpet av ti år til å bli uteksaminert. For for å bli uteksaminert av School of Success, må man får suksess. Rektor rømmer og kaos bryter ut. Elevene har ikke nøkkelen til suksess. Men har Jon det?

  Publisert 7. mars 2015