Laster...
3. Episode 3
Sesong 1

Andra Åket

Sesong 1 / 6 episoder

Madde tar med seg mann og barn fra storbyen, og flytter tilbake til barndomsbygden langt nord i Sverige for å drive hotell!

 1. Familien bestemmer seg for å holde en innvielsesfest på hotellet. Petter og Tommy krangler om hva slags mat som skal serveres. Madde tar opp kontakten med sin gamle barndomsvenn Eva, og blir kjent med mannen hennes Adeel.

  Publisert 9. desember 2018
 2. Madde mistenker Idas lærer for å diskriminere henne, fordi hun kommer fra Stockholm. Petter tilbringer kvalitetstid med Ida, og Tommy drar 30 mil for å gå på date. Madde prøver å få Ingegerd til å slutte å blande seg inn i alt som foregår på hotellet.

  Publisert 16. desember 2018
 3. Petter prøver å skaffe seg venner i Björkfjället, og Tommy blir interessert i skiballettkjøreren Stisse. Madde bekymrer seg over Idas forhold til Evas sønn, Fred. Ingegerd sjekker inn på hotellet som gjest.

  Publisert 23. desember 2018
 4. Madde og Petter får besøk av gamle venner fra Stockholm. Når Eva inviter dem alle over på besøk, frykter hun at både deres nye og gamle venner vil få kultursjokk. Ida har bursdag, og feirer med en romantisk middag sammen med Fred.

  Publisert 30. desember 2018
 5. Hotellet har fått dårlige anmeldelser på Tripadvisor, og Madde prøver å få alle til å skjerpe seg for at de skal bli bedre. Petter leter etter en trubadur til den nystartede afterski-en, og Madde ansetter Ingegerd på hotellet igjen, nå som «Mood-manager».

  Publisert 6. januar 2019
 6. Hotellkongen Peter Stordalen vil kjøpe både Gammelgården og det konkurrerende Högfjällshotellet. Tommy og Stisse har giftet seg uten å fortelle det til noen, og Madde mistenker Stisse for å ha baktanker med giftermålet.

  Publisert 13. januar 2019