Forfatter Bjørn Sortland
God morgen Norge

    God morgen Norge

    God morgen Norge / 53 episoder

    1. Baking med historisk sus

      Publisert 25. mars 2015
    2. Den mest erkebritiske hurtigmaten på menyen i dag - Fish and Chips!

      Publisert 10. mars 2015
    3. Populært siden romertiden og historisk sett en fattigmannsrett. I dag er løksuppe en fransk klassiker som like gjerne serveres på de fineste restauranter som til hverdags.

      Publisert 9. mars 2015
    4. Marinert i appelsin, chili og ingefær

      Publisert 4. mars 2015
    5. Nydelig fiskegrateng servert med råkost med røtter og appelsin, egg og dillsmør.

      Publisert 3. mars 2015
    6. Wenche er tilbake på kjøkkenet og lagde en fantastisk løkpai med parmesanbunn.

      Publisert 2. mars 2015
    7. Espen Vesterdal Larsen fra Kulinarisk akademi tryllet frem frakert skrei med sylta løk, råkost på fennikel og blomkål, Hollandaise og sprø potet!

      Publisert 25. februar 2015
    8. Tomatsuppe med pesto og grønnkålsuppe med purre og hvitløk!

      Publisert 24. februar 2015
    9. Wenche hadde i dag besøk av søstrene Isachsen, to jenter som brenner for hjemmelaget suppe. I studio lagde de en nydelig gulasjsuppe.

      Publisert 18. februar 2015
    10. Joachim Grieg (65) fikk ny giv med ny kneprotese

      Publisert 17. februar 2015
    11. Nydelig suppe på menyen - en fyrrig variant med frisk ingefær, chili og koriander, som gir varme i vinterkulden.

      Publisert 16. februar 2015
    12. Nydelig suppe på menyen - en fyrrig variant med frisk ingefær, chili og koriander, som gir varme i vinterkulden.

      Publisert 16. februar 2015
    13. Er du klar for feiring søndag? Her har du oppskrift på boller både uten gluten og mindre fett!

      Publisert 12. februar 2015
    14. Lime- og chilimarinert entrecôte servert med pebre - "en hot salsa”, bakte søtpoteter og avocadomos.

      Publisert 11. februar 2015
    15. Wenche hadde besøk av verdens beste kokk i dag, Ørjan Johannesen, og Ørjans trener Odd Ivar Solvold. Det ble brassert villsau fra Bekkjarvik med rotgrønnsaker!

      Publisert 10. februar 2015
    16. Kristian Hall, en direktør i næringslivet som har skrevet bok. "Opp fra avgrunnen" heter den og handler om Kristian sin 10-års kamp mot depresjon.

      Publisert 10. februar 2015
    17. FotoMona

      10 min
      Publisert 26. desember 2014
    18. Wenche hadde bakedag i dag, og fristet med gjærbakst med og uten gluten. Brød/rundstykkene kan også lages uten melk og inneholder ikke egg!

      Publisert 9. februar 2015
    19. Publisert 31. oktober 2007
    20. Publisert 31. oktober 2007
    21. Her har du oppskriften på den himmelsk gode kaken.

      Publisert 5. februar 2015
    22. Grove pannekaker, tacokrydder med lite salt og ovnsbakte rotgrønnsaker.

      Publisert 4. februar 2015
    23. Når kjæledyret ditt blir sykt og den vanskelige avgjørelsen må tas.

      Publisert 4. februar 2015
    24. Mathias (18) har fem prosent syn

      Publisert 3. februar 2015
    25. 18 år gamle Mathias Storaas har 5 % syn. Vi får høre hvordan han mestrer hverdagen. Vi har også besøk av Sigrid Aune de Rodez Benavent, øyelege og forsker, Øyeavdelingen Ous, Ullevål.

      Publisert 3. februar 2015
    26. 18 år gamle Mathias Storaas har 5 % syn. Vi får høre hvordan han mestrer hverdagen. Vi har også besøk av Sigrid Aune de Rodez Benavent, øyelege og forsker, Øyeavdelingen Ous, Ullevål.

      Publisert 3. februar 2015
    27. Wenche hadde besøk av fiskeriminister Elisabeth Aspaker, og de lagde stekt skrei servert med brandad og rødløkkompott!

      Publisert 3. februar 2015
    28. Publisert 31. oktober 2007
    29. Å lage knekkebrød er ikke vanskelig, alle kan lykkes! Dessuten er knekkebrød sunt, godt, rimelig og holdbart.

      Publisert 2. februar 2015
    30. Helstekt filet av vilt servert med kremet skogsopp og tyttebærmarinerte pærer!

      Publisert 29. januar 2015
    31. Ovnsbakt ishavsrøye servert med grønnsaksfrikasse, smør og dillsaus.

      Publisert 28. januar 2015
    32. Wenche fristet i dag med deilige bananpannekaker og scones. Perfekt til frokost, nistemat, dessert eller som et lite kveldsmåltid!

      Publisert 27. januar 2015