Laster...
Laster...

Vårt lille land

Sesong 7 / 8 episoder

Alle har en historie. Programleder Tonje Steinsland møter vanlige folk i hele Norge og får ta del i deres spennende historier.

 1. Oslo-kvinnen Heidi Dammann tok med seg et videokamera og dro ubevæpnet inn i Alaskas villmark for å finne seg selv. Et sjøfly skulle hente henne ut etter en uke, men hun var ikke alene i skogen. Vårt lille land viser Heidis utrolige opptak av sine seks døgn i villmarken – som hun måtte tilbringe sammen med en sulten svartbjørn!

  Publisert 22. august 2018
 2. Vårt lille land møter Wenche Michelsen. Hun forteller om en storebror som reiste til Syria, og som senere ble dømt for å ha sluttet seg til IS.

  Publisert 22. august 2018
 3. Maria Otterstad (18) fikk i mange år kjærlig hjelp av sin mor Christine, til å takle angsten for å gå på skolen. Men så skjedde det noe som skulle skape en avgrunn av vonde følelser mellom dem. I kveldens Vårt Lille land er de begge nådeløst ærlige om den vanskeligste perioden i deres liv.

  Publisert 22. august 2018
 4. Ina Libak (28) ble skutt fire ganger på Utøya, men overlevde tross alle odds. Allikevel visste hun ikke hvordan hun skulle klare å leve livet videre. Et møte med en landbruksprofessor skulle komme til å forandre alt.

  Publisert 22. august 2018
 5. David Adampour (28) følte seg som en taper da han ble plassert i spesialklasse på barneskolen. Men erfaringene derfra har gitt han stor suksess med landets kanskje mest spesielle dagligvareforretning.

  Publisert 22. august 2018
 6. Da ekteparet Unni (78) og Brith (82) ble pensjonister, stoppet alt opp, og forholdet ble satt på prøve. Men noen setninger på facebook endret livet på en måte de ikke trodde var mulig.

  Publisert 22. august 2018
 7. Rama Jama (34) var analfabet og alenemor til fem da hun bestemte seg for å ta ansvar for sitt eget liv. Ved hjelp av den pensjonerte matematikkprofessoren Atle Seierstad (79) klarte hun å nå sin store drøm!

  Publisert 22. august 2018
 8. Firebarnsmoren Rosalind Dybaa gjorde det hun kunne for barna sine og trodde alt var bra. Men så skjedde det likevel. Det aller verste.

  Publisert 22. august 2018