Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Vårt lille land

Sesong 1 / 8 episoder

Hva skjer når en gruppe erfarne journalister ledet av Tonje Steinsland reiser ut i Norge på jakt etter håpet? De kommer tilbake med fantastiske fortellinger om vanlige menneskers liv. For i Vårt lille land har alle en historie.

 1. Adriana (9) mistet faren sin, men blir reddet av en ukjent. Thor Halvorsen samler frihetskjempere fra hele verden, men møter liten støtte. Og Grace (24) ble kidnappet av sin egen far, fire år gammel. Nå, 20 år etter, forteller hun sin historie.

  Publisert 16. januar 2013
 2. Norge er i ferd med å få en overraskende ny filmstjerne. Forsvaret har brukt 10 milliarder på festninger som ikke kan brukes. Hele bygda holdt hemmelig at Bjarne var faren til Arne, men så traff de hverandre.

  Publisert 16. januar 2013
 3. Hva gjør St. Sunniva skole til en av de beste i landet? Et håndballag ble redningen for Roy da han falt ut av arbeidslivet.

  Publisert 16. januar 2013
 4. Hvem er egentlig Jens Stoltenberg og Erna Solberg - som mennesker Personene rundt forteller hva om som skjer når kameraene er slått av. Skilte foreldre lager to hjem for barna, og deler ukene likt mellom seg. Nå forteller skilsmissebarna selv om hvordan det er å bo i en bag.

  Publisert 16. januar 2013
 5. Forskere mener at barnehagen kan gi ettåringer stress. Presten Dag Arne Roum dro i kloster oppdaget han sannheten om sin egen oppvekst.

  Publisert 16. januar 2013
 6. Legene ville la Preben dø, så våknet han fra koma. Vi blir med et ungdomskor fra Hedmarken på verdens største kor-konkurranse.

  Publisert 16. januar 2013
 7. Slik virker legemiddelet LDN. Vassdalen-ulykken endret livet til den ansvarlige. Vi møter Ivar Giæver, professor i fysikk.

  Publisert 16. januar 2013
 8. Axel Røthe (16) har gradvis mistet synet på grunn av en arvelig sykdom. Sammen med pappa Knut vil han lage en sang som er god nok til å komme på radio. Kristiansund og Molde krangler om et sykehus. Hvorfor det?

  Publisert 16. januar 2013