Laster...
1. Barnemorder
Sesong 1

Sophie Elise tester Norge

Sesong 1 / 5 episoder

Sophie Elise har bygget en karriere på å dele nesten alt om seg selv. Nå vil hun finne ut hvordan andre mennesker lever og tenker i landet vårt. Hva gjør disse møtene med henne?

 1. Sophie Elise tok abort som 14-åring. Selv om de fleste forstår valget hennes, har hun fått mye hets i kommentarfeltene. Men hun har aldri møtt noen som fordømmer henne ansikt til ansikt - før nå.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 26. august 2019
 2. Sophie Elise blir utfordret av Marianne (19) til å tilbringe en dag i rullestol. Sophie Elise får seg flere overraskelser når hun drar på shopping og vorspiel med Mariannes svært åpenhjertige vennegjeng.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 26. august 2019
 3. Sophie Elise har tatt kontroll over sitt eget utseende og innrømmer at hun er redd for å bli gammel. På et sykehjem i Oslo møter hun Alf Einar - hjelpepleiernes svar på Jan Thomas.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 26. august 2019
 4. Sophie Elise er vegetarianer og elsker dyr. Hun besøker kubonden Halvor som har skutt både ulv og bjørn for å beskytte dyra sine. De to havner snart i tottene på hverandre og diskuterer heftig – helt til de oppdager ferske bjørnespor like ved Halvors kuer.

  Publisert 2. september 2019
 5. Sophie Elise sier at hun brenner for klimasaken. Under Arendalsuka blir hun utfordret av de ekstreme klimaaksjonistene «Extinction Rebellion». Hvor langt er Sophie Elise egentlig villig til å gå når det gjelder?

  Publisert 2. september 2019