Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Politisjef og voldtektsmann

Sesong 1 / 3 episoder

Göran Lindberg var en svensk, profilert politisjef, som viste seg å leve et grufullt dobbeltliv. Saken detonerte som en bombe i 2010, og satte det svenske politiet fullstendig på hodet. Vi får hele historien om den sadistiske mannen, og om den hemmelige aksjonen som pågikk i månedsvis, og som førte til at han ble tatt.

 1. 1. Episode 1

  1 t 0 min

  Under etterforskingen av en prostitusjonsring bestående av unge jenter og barn, dukket et uventet navn opp på listen over sadistiske kjøpere: En av Sveriges høyest rangerte politisjefer, Göran Lindberg, kjent som «Kaptein Klänning».

  Tilgjengelig til 24. november 2021Publisert 25. november 2019
 2. Den hemmelige aksjonsgruppen gjennomfører søk på Göran Lindbergs kontor. Her finner de både sexleketøy og torturinstrumenter. Vi får høre om en politisjef som reiser Sverige rundt og snakker om likhet mellom kjønnene, og kvinners rettigheter. Politiet setter opp en felle, der Lindberg oppretter kontakt med det han tror er en 14 år gammel jente.

  Tilgjengelig til 24. november 2021Publisert 25. november 2019
 3. Lindbergs maniske oppførsel eskalerer, og politiet frykter at de skal miste kontroll over situasjonen. Vi følger Lindbergs ferd gjennom Sverige, med politiet i hælene.

  Tilgjengelig til 24. november 2021Publisert 25. november 2019