Laster...

Petter uteligger

Sesong 1 / 7 episoder

Like før midnatt den 12. november 2014 forlater Petter Nyquist (37) det trygge og gode familielivet på Kolsås og går ut i den mørke novemberkvelden. Uten penger, mobiltelefon og annet enn de klærne han har på seg, setter han seg på t-banen med kurs for Oslo S. Foran ham ligger 52 dager som uteligger i hovedstaden.

 1. Petter Nyquist forlater samboeren og datteren på 2 år for å bo på gaten i Oslo i 52 døgn. Han blir fort kjent med Svein og blir med hjem på hospitset hans for å drikke rødvin. Petter blir kastet ut i sitt nye liv som uteligger raskere enn han hadde håpet.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 14. desember 2015
 2. Petter sliter med å tilpasse seg sin nye tilværelse som uteligger, men Svein tar ham med seg og lærer ham opp i livet på gata. Vennskapet deres utvikler seg og ting ser ut til å gå mye bedre for Petter når han treffer Steffen som gir ham en svært skremmende opplevelse.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 21. desember 2015
 3. Petter har funnet seg til rette som uteligger, men frykten for vold holder ham våken om natten. Han leter etter et sted å sove trygt og finner det til slutt på et uventet sted. Samtidig begynner vennskapet til Svein å surne og det når et klimaks etter et prosjekt de har i skogen.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 28. desember 2015
 4. Uten Svein må Petter finne nye venner på gata. Henry bor i et skur på Ekeberg mens han forsørger familien i Sverige. Kjell Gunnar bor i parkeringshus og må jobbe hardt for å finansiere heroinforbruket sitt. Sammen med Kjell Gunnar tilbringer Petter en annerledes lørdagskveld.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 4. januar 2016
 5. Petter blir med hjem til Julian som tror på en bedre fremtid i en garasje på Hasle fremfor videre liv med familien i Romania. Ida trenger penger for å komme seg hjem til moren på julaften, mens Svein krangler med naboen. Natt til julaften skjer det Petter frykter aller mest.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 11. januar 2016
 6. Petters tid på gata nærmer seg slutten, men først tilbringer han en dag med Caraman, lederen for den største grupperingen av Romfolk i Norge, som bor i et skur på Nordstrand. Han feirer nyttårsaften sammen med Jonna og Christer som skal ut på sitt livs eventyr.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 18. januar 2016
 7. Et og et halvt år etter at Petter Nyquist forlot familien for å bo på gaten i Oslo i dokumentarserien Petter Uteligger, drar han tilbake for å treffe igjen menneskene han møtte i serien. Hvordan går det med dem i dag? Hva er framtidsplanene deres? Har serien vært med på å endre noe i livene deres?

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 12. juni 2016