Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Petter uteligger: Fra gata til Nordkapp

Sesong 1 / 10 episoder

Petter Nyquist tar med seg åtte rusavhengige på en fem uker lang rusfri reise gjennom Norge. Målet er Nordkapp, men det er også det eneste som er planlagt med turen – resten er opp til deltakerne selv. Det blir en dramatisk reise med sterke følelser.

 1. Petter Nyquist tar med seg rusavhengige på en rusfri reise gjennom Norge. Første stopp er Hvaler, men før de drar må flere av deltakerne til avrusning. Svein advarer om at noen kan smugle med seg dop på turen, og Lasse (33) forsvinner i skogen.

  Publisert 6. mars 2017
 2. Målet er Nordkapp, men først vil gjengen innom Strømstad for å kjøpe snus og røyk. I Sandefjord har de ingen steder å overnatte, men reddes av et gjestfritt par som forbarmer seg over dem.

  Publisert 6. mars 2017
 3. Gjengen har kommet til Beisland gård, hvor de skal jobbe for kost og losji. Men Lili (32) har aldri vært på en gård i hele sitt liv. Petter er bekymret for Thomas (35), som holder seg unna gruppa. De hopper i strikk fra Vemorkbrua, og det blir behov for turens første oppvaskmøte.

  Publisert 6. mars 2017
 4. Etter besøk på Tungtvannsmuseet får gjengen motorsykkeltransport til Voss. Her skal de ri til fjells, men Kent (29) sliter med hesteskrekk. Thomas (35) har problemer med overgangen fra heroin til metadon.

  Publisert 6. mars 2017
 5. Thomas (35) vender tilbake etter sykehusoppholdet og inviterer helseministeren på besøk. Ferden går videre med Hurtigruta nordover, der Lasse (33) oppdager at han har et alkoholproblem. Kent (29) får testet sin tålmodighet som reiseleder og et kjærlighetsdrama skaper splid i gruppa.

  Publisert 6. mars 2017
 6. Gjengen drar på sykkeltur langs Helgelandskysten, men Liza (28) sliter med dopsug og de nye konstellasjonene i gruppa. Thomas (35) sykler sine egne veier, Kent (29) lærer noe nytt om fisk, og en alvorlig hendelse truer med å velte hele turen.

  Publisert 6. mars 2017
 7. Etter hendelsene i Bodø er Petter i tvil om den videre reisen, men gjengen drar likevel videre til Steigen. Her får de alle en utfordring når fotograf Lars Myhren Holand kommer på besøk. Siv feirer bursdag, Kent (29) sliter med å finne seg selv, og Lili (32) jubler høyere enn noen gang.

  Publisert 6. mars 2017
 8. En hundetur på Finnmarksvidda med verdensmester i hundekjøring, Sigrid Ekran, byr på overraskende utfordringer. Thomas (35) besøker på Finnmarkskollektivet, hvor han forhåpentligvis kan få plass etter turen, og gjengen planlegger besøk av helseministeren.

  Publisert 6. mars 2017
 9. Helseminister Bent Høie skal besøke Petter og kameratene hans i Tromsø, men alt er slettes ikke klart når ministeren kommer. Gjengen kommer fram til Nordkapp, men for Thomas (35) har uventede problemer dukket opp.

  Publisert 6. mars 2017
 10. Petter Nyquist oppsøker deltakerne noen måneder etter turen til Nordkapp, for å høre hvordan det går med dem. Han er på hundetur med Thomas (35) i Alta, hjelper Liza (28) med å flytte, og er med Lasse (33) første dag i ny jobb.

  Publisert 6. mars 2017