Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Petter uteligger: En ny sjanse

Sesong 1 / 10 episoder

Petter Nyquist og syv rusavhengige skal lære seg å bli baristaer og starte kaffebar. Men nesten ingen av dem liker kaffe, lokalet er et høl, og det er svært lenge siden noen av de syv hadde en vanlig jobb.

 1. Petter Nyquist og sju rusavhengige skal lære seg å bli baristaer og starte kaffebar. Men nesten ingen av dem liker kaffe, lokalet er et høl, og det er svært lenge siden noen av de sju hadde en vanlig jobb.

  Tilgjengelig til 5. mars 2028Publisert 28. februar 2018
 2. Theresa har angst for å være på hospitset der hun bor. Richard bestemmer seg for å bli rusfri. Og Petter planlegger en overraskelse som han vet vil skuffe Christer. Dessuten skal alle lære å vaske henda på hygienekurs.

  Tilgjengelig til 12. mars 2028Publisert 7. mars 2018
 3. Gjengen må bli enige om hvordan kaffebaren skal se ut. Anniken skal til Trondheim for å treffe sitt nyfødte barnebarn for første gang, Gro må på et skremmende møte på politihuset, og Richard har en postkasse full av uåpnede regninger.

  Tilgjengelig til 19. mars 2028Publisert 14. mars 2018
 4. Sondre tar med gjengen til Torungen fyr, der han har bodd og skrevet dikt i mange år. Turen bringer fram minner og savn. Det er gnisninger mellom Anniken og Christer, og Theresa overrasker alle med en sterk fortelling fra fortiden.

  Tilgjengelig til 2. april 2028Publisert 21. mars 2018
 5. Petter planlegger tur til Rwanda med gjengen, men Theresa er redd for at hun ikke får være med. Faren til Petter lærer dem å mure vegg, Gro må møte i retten, og Christer skal prøve seg bak disken i en kaffebar for første gang.

  Tilgjengelig til 9. april 2028Publisert 4. april 2018
 6. Gjengen skal reise til Rwanda, men en legesjekk gjenstår før de kan dra, og flere må nyktre seg opp før turen. Richard biter negler til blods før han skal prøve seg som barista for første gang, og Petter blir med Sondre på rusfri gatefotball.

  Tilgjengelig til 16. april 2028Publisert 11. april 2018
 7. Gjengen er i Rwanda for å plukke kaffe og lære mer om produktet de skal selge i kaffebaren. Men turen vekker sterke følelser, ikke minst på folkemordmuseet i Kigali. Sondre sliter med slangefobi og Anniken avslører skjulte talenter i biljard.

  Tilgjengelig til 23. april 2028Publisert 18. april 2018
 8. Gjengen er i Rwanda, hvor én million barn bor alene uten voksne omsorgspersoner. Møtet med en barnefamilie setter egne liv og problemer i perspektiv. Hjemme i Norge er det få dager til kaffebaren åpner og mye som skal gjøres ferdig på kort tid.

  Tilgjengelig til 30. april 2028Publisert 25. april 2018
 9. Kaffebaren skal åpne, men Gro har ennå ikke prøvd seg bak en kaffedisk og er nødt til å overvinne sin sosiale angst. Uventede problemer dukker opp bare timer før helseministeren skal klippe båndet og gata fylles av glade mennesker til åpningskonsert.

  Tilgjengelig til 7. mai 2028Publisert 2. mai 2018
 10. Det er gått fem måneder siden kaffebaren =Kaffe åpnet. Petter oppsøker de sju baristaene for å høre hvordan det går. Han er med Theresa på morgenrave, besøker Richard på behandlingstunet og er med Christer en helt vanlig dag på jobben.

  Tilgjengelig til 14. mai 2028Publisert 9. mai 2018