Laster...
Laster...

Norge bak fasaden

Sesong 1 / 4 episoder

Gjennom ni episoder skal Janne Amble og Kadafi Zaman ta deg med inn bak lukkede dører, og møte mennesker som kaster lys på sprekkene i den norske fasaden.

 1. Til vårt rike land kommer stadig flere øst-europeiske arbeidere. Er de vår tids slaver? Kadafi Zaman og Janne Amble utforsker hvilke forhold som egentlig møter dem her, og vi får høre flere historier om arbeidere som hevder seg utnyttet på det groveste av kyniske bakmenn.

  Publisert 25. november 2019
 2. Janne Amble og Kadafi Zaman prøver å finne ut hva som får gutter helt ned i 15-årsalderen til å bli kriminelle løpegutter på Oslos østkant. Vi møter både tidligere gjengmedlemmer, erfarne politifolk, og gutter som hver dag må leve med konsekvensene av valget de har tatt.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 2. desember 2019
 3. Hvor mye vet vi egentlig om de menighetene samfunnet støtter med millioner hvert år? Hvordan er det å være medlem i to av de største kristne menighetene i Norge? Vi får høre historier om blant annet sosial kontroll, pengepress og hvor vanskelig det er å bryte ut.

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Blir tilgjengelig 9. desember 2019 kl. 03:00
 4. I Norge lever det mennesker som ble revet bort fra sine biologiske foreldre da de var barn fordi de tilhørte tater- og romanifolket. Over flere tiår ble over 1500 barn plassert på barnehjem og fosterhjem med tvang. Hvordan går det med barna som forsvant i dag?

  Tilgjengelig til 31. desember 8999Blir tilgjengelig 16. desember 2019 kl. 03:00