Laster...
1. Matkontrollens kokketips nr. 1
Kokketips fra sesong 7

Matkontrollen

Kokketips fra sesong 7 / 8 episoder

Ikke alt ved norsk matproduksjon er som vi tror. I dette forbrukermagasinet retter Solveig Barstad et kritisk søkelys mot matvarebransjen, og jobber for å sikre nordmenn trygg og god mat til riktig pris.

  1. Kjøkkensjef Lene Kjøde ved restaurant Park 29 viser hvordan man trekker hvit fisk.

    Publisert 7. september 2018
  2. Kjøkkensjef Simon Weinberg fra restaurant Bokbacka viser hvordan du kan grave både laks og egg.

    Publisert 7. september 2018
  3. Den danske kjøkkensjefen Paul Bakk ved restaurant Astral i viser hvordan man skal steke andebryst.

    Publisert 7. september 2018
  4. Soussjef Heidi Kristin Kipperberg fra The Pink Elephant viser hvordan du lager nan-brød.

    Publisert 7. september 2018
  5. Kjøkkensjef Simon Weinberg ved restaurant Topphem viser hvordan du kan bruke brente råvarer i matlagingen.

    Publisert 7. september 2018
  6. Soussjef Edward Shaw fra restaurant Nedre Foss Gård viser hvordan du steker og danderer en perfekt hamburger.

    Publisert 7. september 2018
  7. Bartender Jacob Spangenberg fra baren Abelone viser hvordan du lager drinken Whiskey Sour.

    Publisert 7. september 2018
  8. Wenche Andersen fra God morgen Norge viser hvordan du lager saftig lammelår.

    Publisert 7. september 2018