1. Episode 1
Sesong 1

Dronning Maud Land

Sesong 1 / 3 episoder

Norsk dokumentar fra 2015. Eventyreren Aleksander Gamme fikk med seg fire entusiastiske ekspedisjonsmedlemmer på en tre måneder lang opplevelsestur til et av klodens mest avsidesliggende områder, Dronning Maud Land. I tre episoder følger vi ekspedisjonens oppturer og nedturer i utrolig vakre naturomgivelser.

  1. Aleksander Gamme fikk med seg fire entusiastiske ekspedisjonsmedlemmer på en tre måneder lang opplevelsestur til et av klodens mest avsidesliggende områder. I tre episoder følger vi ekspedisjonens oppturer og nedturer i utrolig vakre naturomgivelser.

    Tilgjengelig til 1. februar 2019Publisert 1. februar 2016
  2. Andy og Jonas nærmer seg toppen av Holstind langs ei ny og ukjent rute. I hovedleiren mister Aleksander radiokontakten med de to klatrerne. Når selve toppstøtet skal gjøres, kommer tett tåke og snødrev. Klarer de å nå toppen likevel?

    Tilgjengelig til 1. februar 2019Publisert 8. februar 2016
  3. Eventyreren Aleksander Gamme har tatt med seg 4 ekstremsportutøvere og en tv-fotograf til Fenriskjeften i Dronning Maud Land. Den store drømmen er å få alle seks til topps på mektige og magiske Ulvetanna.

    Tilgjengelig til 1. februar 2019Publisert 15. februar 2016