FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
Østenfor all fornuft - historier fra Russland
Sesong 2

  Sesong 2

  Sesong 2 / 12 episoder

  1. Russland, landet som nå skal arrangere vinter-OL, er et merkelig sted. Ikke alltid så fornuftig, men sjarmerende og ofte helt hinsides det man hadde trodd på forhånd. Bli med Øystein Bogen til annerledeslandet Russland.

   Publisert 1. januar 1970
  2. Musikkdokumentar om den unge folkemusikereren Andreas Ljones, kjent fra grupper som FRIKAR og Majorstuen. Han er en utradisjonell spelemann med en stor lidenskap for folkemusikken.

   Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 17. mai 2010
  3. Bli med en gruppe samiske reineiere på en strabasiøs og eksotisk reise gjennom vakker natur. Dokumentaren er tilgjengelig til 09. desember.

   Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 9. november 2015
  4. Mats og Erling kommer fra Empo TV, en tv-kanal for og med mennesker med utviklingshemning. De vil lage et tv-program om sirkuskongen Arild Arnardo. Fram mot sirkuspremieren overrasker de ham og hele manesjen med supermorsomme påfunn som Arnardo nok aldri vil glemme.

   Publisert 1. januar 1970
  5. I denne morsomme dokumentaren møter vi kjæledyr, deres eiere og agenter, som har suksess i reklamefilmer og på internett. Syngende katter har blitt en stor industri på internett og er noe av det som det søkes mest på, på nettet.

   Publisert 15. mars 2016
  6. 2013

   52 min

   Norsk dokumentar. Vi følger hjertesyke Sten, elitelaget Team ATEA og et lag med tidligere straffedømte på sykkelrittet «Den store styrkeprøven».

   Tilgjengelig til 31. desember 2029Publisert 1. januar 1970
  7. Norsk livsstilsprogram fra 2014. Guri Solberg tar oss med både til Lofoten og Italia, hvor nordnorsk fiskelidenskap og norditaliensk vinlidenskap smelter sammen i magiske omgivelser.

   Publisert 1. januar 1970
  8. Idol-dommer Gunnar Greve Pettersen er en energisk erkebergenser med stor suksess som manager for noen av Norges mest populære rap-artister. Siden februar 2011 har han latt kameraene følge ham i kulissene, både på jobb og på hjemmebane, og vi møter en svært åpenhjertig og ærlig manager som ikke er redd for å si hva han mener.

   Tilgjengelig til 31. desember 2019Publisert 1. mars 2012
  9. I "Bestemors Bank" følger vi 80 år gamle Marit Mihle og hennes mikrofinansiering gjennom nesten fire år. Det er både oppturer og nedturer. Vi er med henne til Israel og Vestbredden. Men det er Gaza som opptar henne mest. Dit sender hun mest penger.

   Tilgjengelig til 1. september 2017Publisert 1. januar 1970
  10. TV 2 har fulgt Austevoll-kokk Ørjan Johannessen mot det store målet: Den prestisjetunge Bocuse d’Or. (2013)

   Publisert 28. januar 2015
  11. En rekke orkestre for utviklingshemmede møtes på Cuba. Der i blant Dissimilis. Vi får følge med på reisen og ta del i en musikkfestival i Havana. Samtidig følger vi Andreas og Svein fra «Sound of Happiness», som endelig får reise til Cuba, et land de lenge har drømt om - der de kan dyrke sin livslange lidenskap for sigarer, parfyme og musikk.

   Publisert 1. januar 1970
  12. Henrik Wessel har valgt livet i villmarken. Den Harvard utdannede eventyreren fikk jobben som miljøsjef i et spektakulært område i Alaskas villmark. Henriks Alaska byr på daglige møter med ville dyr, eksentriske mennesker og storslagne fortellinger.

   Publisert 1. januar 1970