Laster...
1. The Baby Camorra
Sesong 1

Den kriminelle underverden

Sesong 1 / 6 episoder

Den spanske journalisten og krigskorrespondenten David Beriain, tar oss med på en fascinerende reise for å møte noen av verdens farligste mafiaer og ulovlige væpnede grupper.

 1. La Camorra, en av Italias mest voldelige mafiagrupper, åpner dørene sine for David Beriain. Han får et innblikk i hvordan de holder kontroll over Napoli, og i virksomhetene de driver med: Narkotikasmugling, våpen og falskneri. Mens gamle bosser med fokus på æreskodeks og tradisjoner tidligere styrte mafiafamiliene, er det nå nådeløse unge menn kjent som «Baby Bosses» som sitter på toppen.

  Tilgjengelig til 31. august 2020Publisert 1. september 2019
 2. Venezuela er at av de landene i verden der det foregår flest bortføringer. For å bli kjent med milliardindustrien fra innsiden, blir vi med inn i et av de farligste fengslene i landet, der fangene selv styrer det meste. Sjefen for fangene, forteller at det er mafia i fengselet som bestiller de fleste bortføringene I Caracas følger David Beriain kidnappere som overvåker et fremtidig offer.

  Publisert 1. september 2019
 3. David Beriain ser nærmere på hvordan våpen kjøpt over disk i USA blir smuglet til Mexico og havner hos Sinaloa-kartellet. I Arizona treffer David en smugler på et motell, og blir vitne til hvordan han taper våpenet til kroppen, for så å ta det med over grensen til Mexico. Tilbake i USA får David vite at landet ikke tillater en sentralisert oversikt over våpensalg, og at dette gjør smuglingen mulig.

  Publisert 1. september 2019
 4. Smuglere fra USA forsyner også gjenger i land i Sør-Amerika som Guatemala, El Salvador og Colombia med våpen. Blant annet Mara Salvatrucha-gjengen som av Trump blir beskrevet som en av USAs største fiender. I El Salvador blir David vitne til at det bare i løpet av 24 timer, blir begått en rekke drap med våpnene fra USA.

  Publisert 1. september 2019
 5. Albania er hjemlandet til en av verdens mest kompromissløse og mest ekspanderende mafiaer. Den albanske mafiaen er kjent for sin globale smugling av våpen, narkotika, og mennesker. Organisasjonen er hermetisk lukket, og familieklanene regjerer etter nedarvede kodekser for ære og hevn.

  Publisert 1. september 2019
 6. Etter gullalderen for den Colombianske narkosmuglingen, med Pablo Escobar i spissen, har nye ledere tatt kontroll over businessen som fortsetter å blomstre. I 2017 slo landet alle gamle rekorder i kokain-produksjon. Etter å ha prøvd å få tilgang i månedsvis, får David bli med på innsiden til verdens største kokain-laboratorium.

  Publisert 1. september 2019