Laster...
Laster...

Åsted Norge

Sesong 8 / 9 episoder

I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde, tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen og politioverbetjent Rune Utne Reitan.

 1. En nyfødt baby, Josefine, blir helt tilfeldig i 1990 funnet i en plastpose i en søppelcontainer. Hvem var det som ble funnet i containeren – og hvem kastet henne der? Og hvorfor? Ronny Nygård (43) ble funnet død på en parkeringsplass i Bergen etter å ha tatt en nattbuss. Vi blir med på etterforskningen.

  Tilgjengelig til 15. september 2024Publisert 16. september 2019
 2. En mystisk dame med hund, og to menn med fiskestang, blir etterlyst av politiet etter omfattende hærverk på småflyplass. Og hvorfor klarte ikke politietterforsker Laila Back å løse saken med den nyfødte babyen som ble funnet i en søppelcontainer i 1990? Andre del av «Josefine – babyen i containeren».

  Tilgjengelig til 15. september 2024Publisert 24. september 2019
 3. I 1990 ble en nyfødt baby funnet i en container i Oslo. I dag er "containerbabyen" blitt 29 år og nå står hun før første gang frem og forteller sin historie.

  Tilgjengelig til 15. september 2024Publisert 30. september 2019
 4. Katten Trixie ble halshugget like ved hjemmet sitt i Skjetten, og ti katter er borte fra samme nabolag. Politiet frykter nå at en eller flere kattehatere går løs. I tillegg ser vi nærmere på et innbrudd på Hvaler, hvor frekke tyver rundstjal en kvinne for smykker til en verdi av flere hundretusen kroner. Og vi fortsetter å lete etter svar på hva som skjedde med Ingrid, som ble funnet i en container som baby.

  Tilgjengelig til 15. september 2024Publisert 7. oktober 2019
 5. Er mannen som skrev til Tore Strømøy far til den nyfødte jenta i containeren? Åsted Norge har DNA-svar. Hva skjedde med John Roger Pedersen fra Ibestad kommune i Troms? Ingen har sett han siden 1998.

  Tilgjengelig til 15. september 2024Publisert 14. oktober 2019
 6. Ingrid drar tilbake til stedet der hun ble funnet, og møter sine redningsmenn. Fiskeutstyr for flere hunder tusen kroner er stjålet i Drammen, og i Lillehammer har det vært flere tyveraid i en og samme gate. Vi blir også med UP på ruskontroll.

  Tilgjengelig til 15. september 2024Publisert 21. oktober 2019
 7. I 22 år har en mystisk forsvinningssak vært en hodepine for politiet i Stavanger. 70-åringen Gjermund Stråbø forsvant sporløst i slutten av oktober 1997. I løpet av en natt ble en hel bilpark i et nabolag utsatt for omfattende hærverk. Knuste ruter og hakekors i lakken var noe av det nabolaget våknet opp til.

  Tilgjengelig til 15. september 2024Publisert 28. oktober 2019
 8. Etter 29 år er endelig mysteriet om containerbabyen Ingrid løst, og det er første gang i Norge at man har løst en kriminalsak ved hjelp av slektsforskning. I tillegg kan Åsted Norge fortelle at politiet har gjort søk etter Anne-Elisabeth Hagen flere steder enn det som tidligere har vært kjent.

  Tilgjengelig til 15. september 2024Publisert 4. november 2019
 9. «Josefine – babyen i containeren» har vært i føljetong gjennom denne høsten i «Åsted Norge». I denne episoden får Ingrid overlevert brevet fra sin biologiske mor. I tillegg etterlyses omreisende tyver som stjeler elektronikk fra diverse Elkjøp-butikker.

  Tilgjengelig til 15. september 2024Publisert 11. november 2019