1. Episode 1
Sesong 1

112 - Politiet

Sesong 1 / 7 episoder

I «112 - Politiet» følger vi de som jobber på Kristianstad politistasjon i Sverige.

 1. 1. Episode 1

  1 t 14 min

  I Västerås forsøker Antonio å finne en etterlyst mann. Elin får en melding om uro utenfor en kro i sentrum. Åsa rykker ut til en alvorlig huskrangel.

  Publisert 14. august 2014
 2. Charlotte er politi og hundefører i Västerås. Hun deltar i redningen av en bortført kvinne. Antonio stopper en bil som antas stjålet. Åsa mistenker en sjåfør for å være beruset, men det viser seg at forklaringen er en annen.

  Publisert 16. august 2014
 3. På første juledag får Kai i Sala mye å gjøre når en fest ender i fyll og bråk. Elin får en telefon fra et foreldrepar som er bekymret over sin datters avhengighet. Åsa rykker ut når en beruset kvinne blir voldelig på et utested.

  Publisert 17. august 2014
 4. Åsa får inn en melding om en ung kvinne som antas voldtatt. Når Elin patruljerer gatene møter hun en beruset mann med et uvanlig utstyr. Lisa og Rolf følger opp en MC-gjeng mistenkt for narkotikabesittelse.

  Publisert 18. august 2014
 5. I Kristianstad skjer det mye ved utestedene. Rolf og Lisa prøver å få rede på om en jente er så gammel som hun utgir seg for å være. Anders, John og Fredric gjør sitt beste for å opprettholde ro og orden blant byens feststemte.

  Publisert 18. august 2014
 6. I Kristianstad hjelper Johan og Fredric ambulansepersonalet med transport av en aggressiv kvinne. I Västerås får Antonio en melding om et knivangrep i en drosje. Rolf i Kristianstad rykker ut for å etterforske en uvanlig overfallsmelding.

  Publisert 18. august 2014
 7. Kai avverger det ene fyllebråket etter det andre under Melodifestivalhelgen i Sala. Elin i Västerås for i oppdrag å transportere en ung jente tilbake til et behandlingssenter, men oppgaven går ikke som planlagt.

  Publisert 18. august 2014