Laster...
1. Bon Voyage
Sesong 1

Unanchored

Sesong 1 / 9 episoder

En gruppe på ni nære venner tar en pause fra karrierene sine, og drar til Bahamas for å oppleve sitt livs eventyr, og seile i tre uker!

 1. Kaptein Jack og mannskapet tar farvel med vennene på Båt 2, og tilbringer en siste drømmedag i Bahamas.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 1. januar 2019
 2. Turen nærmer seg slutten, og Rachel gjør et siste forsk på å få til noe mer seriøst med Albie. Vanessa begynner å tro at flørten med Max kan bli noe mer.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 26. desember 2018
 3. Mannskapet drar til Piggy Beach for å bade med grisene, for å så dra på en stor skattejakt!

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 25. desember 2018
 4. Kaptein Jack kaller inn til møte på grunn av kranglingen mellom Vanessa og Rachels, men når Danielle finner ut at Rachel ikke er invitert på fremtidige turer, havner Chelsi i en vanskelig situasjon.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 19. desember 2018
 5. Sjokket etter den store avsløringen om at Barrett har ligget med Rachael har enda ikke lagt seg, men vennegjengen lar seg ikke stoppe, og drar til Tahiti Beach for å ha det kjekt i solen.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 18. desember 2018
 6. En tropisk storm tvinger crewet til å flytte en fest fra båten og til land. En drikkelek tvinger frem hemmeligheter som kanskje er for drøye til å dele.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 12. desember 2018
 7. Danielle og Barrett feirer sin første romantiske milepæl, mens Rachel bestemmer seg for å ta en alvorsprat med Albie. Vanessa blir irritert på Max når han bringer en annen jente ombord i båten.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 11. desember 2018
 8. Mannskapet lader opp til en spennende nyttårsfeiring på Bahamas, komplett med festantrekk og champagne. Rachel sliter med å hevde seg, både overfor jentene om bord, og den vrange kjæresten sin.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 5. desember 2018
 9. Reisen starter for de ni vennene! Barett og Danielle er på sin første tur som et offisielt par, og Vanessa viser seg med en ny flamme for å gjøre ekskjæresten sjalu. Alle må tilpasse seg kaptein Jack, som kjører et strengt regime om bord.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 4. desember 2018