Laster...
1. Sex, Lies and Video Debates
Sesong 10

The Real Housewives of New Jersey

Sesong 10 / 10 episoder

Store hjem, stort hår, mye penger og mye drama. Damene vi treffer i New Jersey liker å gjøre ting med stil, men problemene lusker rett rundt hjørnet.

 1. Joe risikerer å bli sendt tilbake til Italia, og Teresa får høre rykter om at hun har en affære med en yngre mann. Jennifer legger ut en stygg video om Jackie på Instagram.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 7. november 2019
 2. Dolores vil få Teresa til å tenke på annet enn problemene hjemme, gjennom å planlegge en artig tilstelning. Men når Teresa inviterer Danielle, blir det drama på den store dagen.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 14. november 2019
 3. Damene prøver å legge problemene til side, for å feire Melissa. Dolores prøver å komme videre i forholdet med David, mens Margaret savner Marge Sr.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 21. november 2019
 4. Fruene drar til Jamaica dor å feire Jennifers bursdag, og Dolores avslører at hun ikke liker Jackie. Margaret må ta følgene etter et søksmål.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 28. november 2019
 5. Dommen på Joes ankesak nærmer seg, og damene begynner å lure på hvor store sjanser han egentlig har for å vinne. Mennene tar del i et seksuelt ladet pokerspill.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 5. desember 2019
 6. Teresa avslører en overraskende hemmelighet om Danielle, mens Marty og Jennifer gir damene en "roast" på bursdagsfeiring.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 12. desember 2019
 7. Det er påske i New Jersey og Jennifer's datter oppdager en hemmelighet om familien, mens Jackie står overfor nye utfordringer med sin spiseforstyrrelse.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 19. desember 2019
 8. Jennifer's datter prøver å få bestemoren til å godta at onkelen er homofil. I mellomtiden deler Melissa og Joe babynyheten med barna sine.

  Tilgjengelig til søndag 15. novemberPublisert 2. januar 2020
 9. Melissa forbereder moteshowet sitt, og Jackie diskuterer spiseforstyrrelsene sine med ungene. Teresa er fortsatt på Danielles side, mot Margaret.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 9. januar 2020
 10. Jackie planlegger en tur, i håp om at Margaret og Teresa skal bli venner igjen. Jennifer vil at moren hennes skal akseptere brorens seksualitet.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 16. januar 2020