Laster...
1. Love Me, For Me
Sesong 3

Revenge Body With Khloe Kardashian

Sesong 3 / 8 episoder

Velkommen til Revenge Body, showet som skal forandre liv med en "Total Makeover" på ekte Hollywood-vis.

 1. I denne sesongen drar Khloe på en vekttap-reise med deltakere som Deeran, som har fått i oppdrag å fortelle sannheten til sin far og bli akseptert for den mannen han er.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 8. juli 2019
 2. Etter å ha begynt å bruke mat for å håndtere morens død, prøver nå tvillingene Ashley og Amber å bli sunne igjen. I tillegg hjelper Khloé Logan å lege arrene etter å ha blitt mobbet som barn.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 15. juli 2019
 3. Khloé og kjendistrener Gunnar Peterson hjelper Amy til å slutte med å gjemme seg bak vekten, mens kjendistrener Ashley Borden hjelper Eddie med å gå fra spjæling til muskelbunt.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 22. juli 2019
 4. Kjendistrener Leyon Azubuike lærer et tidligere gjengmedlem hvordan han tar gatekampferdighetene sine inn i bokseringen.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 29. juli 2019
 5. En manns frykt for å åpne opp om egen sexualitet setter Khloe og kjendistrener Gunnar Peterson i en vanskelig posisjon.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 5. august 2019
 6. En utdannet danser trøster seg med mat når faren hennes går bort, så teamet hopper inn for å lindre hjertesorgen og tenne dansegleden hennes igjen.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 12. august 2019
 7. Terra er på et oppdrag for å finne sin egenverd igjen og gi slipp på sin smertefulle fortid, mens Alexandria ønsker å reparere forholdet til moren.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 19. august 2019
 8. Allison fra sesong 2 er tilbake, og har tatt med seg moren i kampen mot kiloene. En mamma ønsker hjelp til å bli en god rollemodell for datteren sin.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 26. august 2019