Laster...
1. Birthdays and Bad News Part One
Sesong 17

Keeping Up with the Kardashians

Sesong 17 / 12 episoder

Sesong 17 byr blant annet på familietrøbbel for Khloé som går gjennom et brudd med Tristan, Kim som venter sitt fjerde barn og får vite at hun har en diagnose som kan forandre livet hennes for alltid og Scott som krangler om barneoppdragelse med Corey. Når det stormer som verst i familien drar de på ferie i regi av Kris, som alltid er like gøy å være med på!

 1. Khloé angrer på at hun inviterte eksen, Tristan, til datterens bursdag. Kourtney sliter med at hun skal inn i 40-årene, mens Kim får dårlige nyheter fra legen sin.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 9. september 2019
 2. Khloé prøver å finne en måte å få det til å fungere med Tristan. Kim anklager Kourtney for å ha kopiert stilen hennes og forårsaket gnisninger mellom søstrene. Kims symptomer blir diagnostisert.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 16. september 2019
 3. I Napa diskuterer Khloé og Kylie Jordyns svik. Kris utfører en perfekt prank på Kim og Kourtney, og Scott får noen uønskede foreldreråd.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 23. september 2019
 4. Khloé planlegger en bursdagstur for vennene sine Malika og Khadijah, men blir fornærmet når Malika begynner å vise divafakter.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 7. oktober 2019
 5. Med bare et par dager igjen til sønnens fødsel, drar Kim til New York for motebransjens store kveld. I LA oppdager Kourtney at en ansatt stjeler fra henne.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 9. november 2019
 6. For å feire fødselen til Psalm, lager Kim i stand en overraskelse for Kanye. Jenteturen til Turks and Caicos er alt annet enn avslappende for Kourtney og vennene.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 21. oktober 2019
 7. Khloé vurderer gjenforening med Lamar når han nå skal gi ut bok. Kris bekymrer seg for at et gammelt rykte vil føre til krangling med Khloé og Kim taler i Det hvite hus.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 28. oktober 2019
 8. Kim har vanskelig for å legge fra seg jobben på en familietur til Costa Rica. I mellomtiden kjenner Khloé på gammel usikkerhet når hun drar på sitt første skoleball.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 9. november 2019
 9. Kim og Kourtney krangler om temaet for North og Penelopes felles bursdagsfeiring. Kris er bekymret for Khloés tvangstanker.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 18. november 2019
 10. Khloé bekymrer seg over at Tristan prøver å vinne henne tilbake. Kim og Kourtney hjelper et lokalsamfunn etter å ha fått vite at folk som bor der er blitt syk av giftig avfall.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 2. desember 2019
 11. Kim og Khloe er rasende på Kourtney som skjuler deler av livet sitt for kameraene, og de er fristet til å be henne forlate serien.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 9. desember 2019
 12. Kris tar med familien til Wyoming, i et forsøk på å roe ned spenningene og styrke familiefølelsen. Planen går skeis når jentene begynner å krangle igjen i løpet av turen.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 16. desember 2019