Laster...
Laster...

Below Deck

Sesong 6 / 18 episoder

Kaptein Lee styrer "M/Y Seanna" til det krystallklare vannet og de svarte strendene på Tahiti, sammen med Kate og resten av mannskapet.

 1. Kaptein Lee teller ned gjennom de mest minneverdige øyeblikkene så langt på Below Deck.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 26. september 2018
 2. Kaptein Lee og sjefsstuerten Kate ønsker det nye mannskapet velkommen ombord lukseriøse M/Y Seanna. De reiser så videre utenfor Karibien for første gang, for å utforske Tahitis tropiske farvann.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 3. oktober 2018
 3. Kaptein Lee og resten av mannskapet på My Seanna fortsetter å legge til rette for Steves uforusigbare påfunn. Chandler finner ikke helt ut av hvor han står med kapteinen og resten av mannskapet.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 10. oktober 2018
 4. Rhylees krangel med Chandler fører til dårlig stemning mellom henne og hele mannskapet. Kate og Josiah trøster Caroline etter at hun får dårlige nyheter hjemmefra.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 17. oktober 2018
 5. Etter å ha hørt noen foruroligende rykter, bekymrer Kaptein Lee seg for at Chandler gjør en dårlig jobb med å lede teamet sitt. Ross konfronterer Rhylee etter at hun overgår sine grenser. I mellomtiden føler Caroline seg utelatt.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 24. oktober 2018
 6. Rhylee prøver å holde hodet i sjakk etter konflikten med Chandler. Mannskapet får ombord en gruppe Silicon Valley-investorer som er besatt av sosiale medier.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 31. oktober 2018
 7. Chandlers avgjørelse skaper frustrasjoner på dekk, og Rhylee og Ashton ønsker seg ny sjef.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 7. november 2018
 8. Crewet tar i mot den største gruppen av gjester hittil, noe som inkluderer to små barn, og en rekke utfordringer.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 14. november 2018
 9. Chandler blir irritert når Kaptein Lee og resten av mannskapet bestemmer seg for å sende chartergjestene på en båtutflukt.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 21. november 2018
 10. Kaptein Lee bestemmer seg for hvordan han vil omorganisere mannskapet, og konfronterer Kate i en sensitiv sak. Den mest høyprofilerte gjesten noensinne, ønskes velkommen ombord.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 28. november 2018
 11. M/Y Sienna sliter med å få til et bra charter etter at to medlemmer av mannskapet forlot på dramatisk vis. Stemningen blir mer og mer anspent mellom Ross og Rhylee.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 5. desember 2018
 12. Det blir dramatisk når Ashton faller over bord, og spesielt Captain Lee blir oppskaket etter ulykken. Laura strever med på finne sin plass i crewet og har vanskeligheter med Kate som sjef. .

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 12. desember 2018
 13. Adrian blir forvirret av flørtingen til Laura, og det blir drama når Rhylee finner ut at Ross skal prøve å få henne til sengs.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 19. desember 2018
 14. Laura har gått i mot instruksen etter først å ha blitt bedt om å skjerpe seg, så Kate må ta seg av henne. Rhylee konfronterer Ross enda en gang med at hun føler seg lavest på rangstigen om bord, og han blir gal av holdningen hennes.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 9. januar 2019
 15. En travel kveld med en stor festglad guttegjeng om bord, ender ganske så romtantisk for Rhylee og Tyler, men det er er trøbbel i paradiset for Ashton og Laura.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 16. januar 2019
 16. Tyler ber Rhylee ut på en ordentlig date, men de finner fort ut at de har forskjellige planer for fremtiden. Samtidig blir Ashton og Lauras forhold sterkere etter prøvelsene de har hatt.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 23. januar 2019
 17. Rhylee synes det er kleint å være nær Tyler, mens Laura og Ashton legger framtidsplaner. Kate glemmer hovedpersonens fødselsdag, så hele mannskapet må trå til.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 30. januar 2019
 18. Crewet på «My Seanna» samles til reunion og for å se tilbake på hendelsene i sesong 6.

  Tilgjengelig til søndag 8. novemberPublisert 6. februar 2019