Laster...
1. Episode 1
Sesong 1

Ture Sventon og Bermudatriangelets hemmelighet

Sesong 1 / 6 episoder

Svensk familieeventyr i seks deler om Ture Sventon, detektiven med det flygende teppet, som tar nabojentene Siv og Gittan med på en eventyrlig reise. Hans slu erkefiende, Ville Vessla, har rømt fra fengselet, og trioen må skynde seg å stoppe den onde planen hans.

 1. Seriestart. Den legendariske detektiven Ture Sventon har ikke løst en sak på tjue år når hans gamle erkefiende Vessla plutselig rømmer fra fengselet. Ture mistenker at Vessla har en hemmelig plan med forbindelse til det mystiske Bermudatriangelet.

  Tilgjengelig til 5. desember 2029Publisert 6. desember 2019
 2. Ture drar til fengselet for å finne ut mer om Ville Vesslas forsvinning. Samtidig våkner Vessla opp på et skip sammen med en mystisk gjeng som er på jakt etter kreftene som skjuler seg på bunnen av Bermudatriangelet.

  Tilgjengelig til 5. desember 2029Publisert 8. desember 2019
 3. Ture er på rømmen fra fengselet. Med politiet i hælene finner han et nytt spor som fører ham til et mentalsykehus i London. Der møter Ture en pilot som kan fremkalle viktige minner fra da flyet hans krasjet i Bermudatriangelet.

  Tilgjengelig til 5. desember 2029Publisert 13. desember 2019
 4. Ture innser at den eneste som vet noe om pyramidens opprinnelse, er hans gamle venn professor Omar. Ture og barna flykter til Egypt, der Omar jobber med en utgraving i et mystisk gravkammer. Men når de kommer frem, er Omar forsvunnet.

  Tilgjengelig til 5. desember 2029Publisert 15. desember 2019
 5. Ture og vennene hans sniker seg om bord på skurkenes skip, der Ville Vessla prøver å åpne pyramiden. Når forsøket på å redde Omar mislykkes, forsvinner Ture inn i en av sine roller. Hvordan skal barna få Ture til å bli seg selv igjen?

  Tilgjengelig til 5. desember 2029Publisert 20. desember 2019
 6. Sesongavslutning. Ture Sventon flykter til Paris, der Ville Vessla har tenkt å bruke sine nye krefter til å stjele Eiffeltårnet. Vessla ser ut til å lykkes når en gammel familiefeide plutselig blusser opp. Nå er det opp til Ture å redde verden!

  Tilgjengelig til 5. desember 2029Publisert 22. desember 2019