Laster...
4. The Loop
Sesong 5

Peaky Blinders

Sesong 5 / 6 episoder

Gangsterdrama satt til 1920-tallets Birmingham. Det hele er sentrert rundt en kriminell gjeng som syr barberblader inn i hattebremmen, og den hensynsløse sjefen Tommy Shelby. Han er ambisiøs så det holder, men møter motstand i både politi og rivaliserende gjenger.

 1. Året er 1929, og Wall Street-krakket har skapt kaos. Det betyr problemer, men også muligheter. I femte sesong av det kritikerroste britiske gangsterdramaet får Tommy et tilbud fra en karismatisk politiker med en dristig visjon for Storbritannia.

  Tilgjengelig til mandag 31. augustPublisert 5. september 2019
 2. Tommy får en uventet telefon, samtidig som Arthur og Finn avslører planene sine for å utvide Peakys maktimperium. Når en rivaliserende gjeng tar i bruk brutale midler, får Tommy grunn til å mistenke en forræder i egne rekker.

  Tilgjengelig til mandag 31. augustPublisert 12. september 2019
 3. En forrædersk allianse inngås når Mosley under et møte i London forteller Tommy om planene sine. Linda ber Lizzie om råd, Polly videreformidler nye instruksjoner til Aberama, og Arthurs demoner gir seg til kjenne.

  Publisert 19. september 2019
 4. Tommy mottar en mystisk beskjed etter å ha inngått en avtale med en gammel motstander. Aberama får et tilbud han ikke kan avslå, og Lizzies bursdagsfest sporer av når en uventet gjest dukker opp.

  Tilgjengelig til mandag 31. augustPublisert 26. september 2019
 5. Tommy benytter anledningen til å si noen velvalgte ord til forsamlingen etter de sjokkerende hendelsene. Han følger opp med et informasjonsmøte om Mosley, samtidig som en person i Shelby-klanens innerste krets blir utpekt til skyteskive.

  Tilgjengelig til mandag 31. augustPublisert 3. oktober 2019
 6. 6. Mr. Jones

  1 t 3 min

  Sesongavslutning. Nyheter om Tommys virksomhet har nådd Winston Churchill, og spenningene i familien øker etter en uventet kunngjøring. Tommy gjennomfører planen sin for Mosley, men har han undervurdert motstanderen?

  Tilgjengelig til mandag 31. augustPublisert 10. oktober 2019