Laster...
Laster...

MotherFatherSon

Sesong 1 / 8 episoder

MotherFatherSon er en britisk thrillerserie i åtte deler. Mediemogulen Max (Richard Gere) utsetter sin arvtager, Caden, for hardt press etter å ha brutt kontakten med ekskona, Kathryn. Når Caden bryter sammen, endrer situasjonen seg raskt for den fragmenterte familien, og med en helt ny Caden innser Max at hans mørke hemmeligheter slett ikke er trygge.

 1. Sesongstart. Mediemogulen Max har høye forventninger til sin arvtaker, Caden, etter å ha brutt kontakten med ekskona, Kathryn. Når Caden bryter sammen, blir den fragmenterte familien gjenforent i et forsøk på å redde sjelen hans.

  Tilgjengelig til 30. september 2022Publisert 8. oktober 2019
 2. Mens Caden kjemper for livet på sykehuset, får vi et innblikk i Max og Kathryns tidligere forhold og deres kamp for å få kontroll over Cadens fremtid. Under overflaten truer mørke hemmeligheter med å ødelegge alt Max har bygd opp.

  Tilgjengelig til 30. september 2022Publisert 8. oktober 2019
 3. Kathryn vier seg helt til Caden og blir vitne til både tøff rehabilitering og stormende følelser for medpasienten Orla. Samtidig ser Max' fiender sitt snitt til å angripe imperiet hans. Det er på tide å ta en avgjørelse om Cadens fremtid.

  Tilgjengelig til 30. september 2022Publisert 15. oktober 2019
 4. Cadens frykt for en usikker fremtid tar en farlig vending når Orla foreslår en selvmordspakt. Max planlegger taktikken før det kommende valget, og Kathryn må ta en vanskelig beslutning når hun får vite om hans mørke hemmeligheter.

  Tilgjengelig til 30. september 2022Publisert 22. oktober 2019
 5. Tjue år med svik og smerte preger stemningen når Max, Kathryn og Caden samles i et øde hus nær Cadens rehabiliteringssenter. Kathryn innser at Caden har hatt en vanskelig oppvekst uten henne, og ser en sjanse til å få tilbake makten.

  Tilgjengelig til 30. september 2022Publisert 29. oktober 2019
 6. Familiemedlemmene har valgt side og forbereder seg på krig, samtidig som Orla risikerer å havne midt i kryssilden. Kathryn og Caden snakker med journalister, mens Max innfører drastiske endringer i avisredaksjonene sine.

  Tilgjengelig til 30. september 2022Publisert 5. november 2019
 7. En opprørsk stemning brer seg over landet når Max' aviser får skylden for mordet på statsministerens sønn. Orla blir overført til en ny avdeling etter sitt andre selvmordsforsøk, og Kathryns hevnlyst blir satt på prøve.

  Tilgjengelig til 30. september 2022Publisert 12. november 2019
 8. Sesongavslutning. Caden vender tilbake til London, mens Kathryn grubler over Max' tilbud. Hvordan vil Caden reagere på nyheten? Kan hun stole på at Max holder det han har lovet? Og hvordan har den polariserte valgkampen påvirket nasjonen?

  Tilgjengelig til 30. september 2022Publisert 24. oktober 2019