1. Cardinal
Sesong 1

  Cardinal

  Sesong 1 / 6 episoder

  Etterforskeren John Cardinal jobber i den lille, forblåste byen Algonquin Bay sør i Canada. Sammen med kollegaen Lise Delorme etterforsker han mordet på en ung jente som blir funnet død ved en forlatt gruve. Serien er basert på den prisbelønte romanen «Forty Words for Sorrow», den første boken i Giles Blunts serie om Cardinal.

  1. Mordetterforsker John Cardinal blir tvunget til å samarbeide med en ny kollega, Lise Delorme, når hans teorier om den forsvunne 13-åringen Katie Pine viser seg å stemme. Han mistenker snart at en seriemorder er løs.

   Tilgjengelig til 5. juli 2017Publisert 26. januar 2017
  2. Det lokale politiet prøver å berolige folk når etterforskningen av mordet på Katie Pine trekker ut i tid. Delorme kjemper både med sin hemmelige agenda og på privatfronten, mens morderen sikter seg inn på neste offer.

   Tilgjengelig til 5. juli 2017Publisert 2. februar 2017
  3. Delorme mistenker at Cardinal ikke stoler på henne, når hun blir tildelt flere ubetydelige arbeidsoppgaver. Nye spor fra en beslaglagt datamaskin gir henne håp, men når enda en person blir meldt savnet, frykter politiet det verste.

   Tilgjengelig til 5. juli 2017Publisert 9. februar 2017
  4. 4. Woody

   41 min

   Cardinal tar en stor sjanse på en pressekonferanse, noe som fører til at han kommer i konflikt med politisjefen. Samtidig blir han konfrontert av Delormes kjæreste, som mistenker at Cardinal er en medvirkende årsak til problemene i forholdet deres.

   Tilgjengelig til 5. juli 2017Publisert 16. februar 2017
  5. 5. Keith

   41 min

   Cardinal og Delorme har identifisert morderen, og nå gjenstår det bare å finne den mistenkte før flere personer mister livet. Sporene fra en husransakelse fører til en forlatt skole, der de blir møtt av skyting.

   Tilgjengelig til 5. juli 2017Publisert 23. februar 2017
  6. Cardinal klarer å redde et potensielt offer når han innser at den mistenkte morderen ikke har operert alene. Men faren er langt fra over, og nå risikerer også hans nærmeste å miste livet.

   Tilgjengelig til 5. juli 2017Publisert 2. mars 2017