FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
Pingu Spesial – Bryllupet
C More - Filmer

  C More - Filmer

  C More - Filmer / 887 episoder

  1. For 20 år siden omkom eleven Charlie i en ulykke under en skoleoppsetning i Nebraska. For å hedre Charlies minne bestemmer skolen seg for å sette opp skuespillet på nytt. Men når en gruppe elever prøver å sabotere oppsetningen, får handlingene deres uventede og fryktelige konsekvenser.

   Tilgjengelig 26. april 2017
  2. Pingu og familien hans blir spente og forventningsfulle når de får en bryllupsinvitasjon i posten. Men bryllupet blir ikke helt som planlagt når brudgommen forsvinner, et egg klekkes og en av bryllupsgavene blir skadet.

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 21. april 2017
  3. A Perfect Day

   1 t 41 min

   Kritikerrost dramakomedie om krigens absurde konsekvenser. Mot slutten av krigen på Balkan prøver en gruppe hjelpearbeidere under ledelse av veteranene Mambrú og B å få et lik opp av en brønn på landsbygda et sted i det tidligere Jugoslavia. Oppgaven er tilsynelatende enkel, men problemene hoper seg opp, og stadig flere folk engasjerer seg i arbeidet. Med Benicio Del Toro, Tim Robbins og tidligere Bond-pike Olga Kurylenko.

   Tilgjengelig til 31. mars 2018Publisert 21. april 2017
  4. Actionfylt superhelteventyr og den niende filmen fra X-Men-universet. I det forhistoriske Egypt havner den mektige mutanten En Sabah Nur i dvale etter et voldsomt opprør. Han våkner opp igjen i 1983 med et enormt hevnbegjær, og rekrutterer en gruppe kraftige mutanter for å skape en ny verdensorden. Nå som jordens skjebne henger i en tynn tråd, er Professor X, Raven og deres team av unge X-Men de eneste som kan stoppe ham.

   Tilgjengelig til 19. februar 2018Publisert 21. april 2017
  5. En families idylliske liv blir snudd på hodet idet sønnen Oliver dør i en tragisk ulykke. Når den sønderknuste moren får tips om et magisk ritual som skal gjøre det mulig å kontakte de døde, øyner hun håp om å kunne ta et endelig farvel. Hun oppsøker et urgammelt tempel der en mystisk dør fungerer som portal mellom to verdener, men når hun overser en advarsel om ikke å åpne døren, vekkes onde krefter til live.

   Tilgjengelig til 23. februar 2018Publisert 24. april 2017
  6. Into the Forest

   1 t 36 min

   I en nær fremtid bor søstrene Nell og Eva sammen med sin far i et hus i skogen. Når strømmen går på hele det amerikanske kontinentet, må de stole på hverandre for å overleve i en verden som blir stadig mer brutal og farlig. Ellen Page og Evan Rachel Wood spiller hovedrollene i dette dystopiske dramaet som bygger på Jean Heglands roman med samme navn.

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 19. april 2017
  7. Påkostet amerikansk actionkomedie. En filmelskende gutt får tak i en magisk kinobillett og havner plutselig i en av filmene der han store idol, actionfiguren Jack Slater bekjemper ondskap. Nå får han muligheten til å hjelpe helten sin. En fartsfylt Metafilm der sjangerens klisjeer parodieres og Schwarzenegger driver gjøn med sitt eget image.

   Tilgjengelig til 30. juni 2018Publisert 11. april 2017
  8. Hundre meter under Paris' gater, i katakombene, finnes en skummel turistattraksjon. På 1700-tallet brukte man store mengder menneskebein fra overfylte kirkegårder for å forsterke tunellene og motvirke jordskred. Til denne makabre plassen kommer en ung alkymist og teamet hennes for å lete etter De Vises Stein. Men i de mørke tunellene venter forferdelige ting.

   Tilgjengelig til 19. mai 2017Publisert 11. april 2017
  9. Ben-Hur

   1 t 58 min

   Ny filmatisering av den episke fortellingen om Judah Ben-Hur. Den jødiske adelsmannen Judah blir under antikken uriktig anklaget for forræderi av sin adoptivbror, den romerske offiseren Messala. Fratatt sin tittel, skilt fra sin familie og kvinnen han elsker blir han dømt til et liv som slave. Den stolte Judah nekter imidlertid å gi opp, og etter flere harde år til sjøs vender han hjem for å kreve sin hevn og renvaske navnet sitt.

   Tilgjengelig til 15. februar 2018Publisert 16. april 2017
  10. Lille Skrållan er med de andre barna på Saltkråkan – Tjorven, Pelle og Stina – til Kråkskär. Egentlig skulle de ikke dit i det hele tatt, men Skrållan er ikke så flink til å binde fast båter som det hun selv tror. Barna blir skipbrudne sammen med Båtsman og to skumle smuglere – Ruskprick og Knorrhane – hvis båt Skrållan også har "bundet" fast...

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 10. april 2017
  11. Innbyggerne på Saltkråkan får det hett rundt ørene når Malin og Peter får sitt første barn – Skrållan! Det blir ikke lett for en så forvirret og upraktisk morfar som onkel Melker å holde orden på henne. Skrållan rømmer nemlig så fort hun kan. Dessuten selger Stina henne til Vesterman for 25 øre.

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 10. april 2017
  12. Den beste presangen Malin har fått er en lekedag hun fikk av onkel Melker til femårsdagen, og en sånn dag vil Pelle også ha! Onkel Melker lar seg ikke be to ganger. Leken begynner i Dødeviken, hvor de fryktløst legger ut på sjørøverjakt for å kjempe om Mysak, verdens største diamant. Dagens motto blir "Den som seg til leken gir, bløt på hele kroppen blir", og det er ikke bare onkel Melker som havner i vannet!

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 10. april 2017
  13. Det er sommer på Saltkråkan og Tjorven blir overlykkelig når hun får en selunge av farbror Vesterman. Hun døper straks selungen for Moses, som blir en klar favoritt hos alle på Saltkråkan. Når Vesterman får greie på at han kan selge selungen for mange hundre kroner, vil han ha den tilbake. Det har Tjorven ingen planer om å gå med på. Sammen med Pelle og Stina gjemmer hun Moses...

   Tilgjengelig til 30. september 2018Publisert 10. april 2017
  14. Bertil er alene hjemme og føler seg ensom. Plutselig hører han små trippende skritt under sengen. Idet han bøyer seg ned over sengekanten får han se noe merkelig. Under sengen står en liten gutt som ikke er større enn en tommelfinger.

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 10. april 2017
  15. Hele Lønneberget vet at Emil stort sett utfører rampestreker. Hva skal det bli av den ungen, spør innbyggerne seg. Men av og til blir også pappa Anton stolt av sønnen. Da drengen Alfred blir syk, er det Emil som spenner hesten foran sleden og frakter ham til sykehuset i snøstorm.

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 10. april 2017
  16. Lotta er en sta og rampete 5-åring. Denne morgenen er alt tilsynelatende akkurat som normalt. Men Lotta er rasende, for mamma har sagt at hun skal ta på seg den ekle genseren som stikker og klør. Lotta finner fram en saks og klipper et stort hull i genseren.

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 10. april 2017
  17. Lotta fra Bråkmakergata er en sta og rampete 5-åring. En dag hun ser sine søsken Jonas og Mia komme syklende i full fart, roper hun: "Jeg kan også sykle så, ja, for det kan jeg det. I smug!" Men hvordan skal man kunne sykle uten sykkel? Lotta bestemmer seg for å skaffe seg en.

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 10. april 2017
  18. Hardcore

   1 t 32 min

   Heftig, innovativ actionfilm som gjenskaper opplevelsen av et first-person skytespill hvor alt vises fra hovedpersonens perspektiv. En mann våkner opp. Han husker ikke hvem han er eller hvor han befinner seg. Alt han vet er at han heter Henry, noe han blir fortalt noen minutter før han blir skutt på og trukket inn i et åndeløst spennende eventyr fullt av kuler, eksplosjoner og livsfarlig jakt.

   Tilgjengelig til 31. mars 2018Publisert 10. april 2017
  19. Grand Hotel

   1 t 31 min

   Den selvopptatte og alkoholiserte forfatteren Axel og den sosialt klønete tiåringen Noah befinner seg på samme luksushotell. Axel er der for å skrive sitt siste verk, mens Noah har rømt fra plageåndene sine og søkt tilflukt på hotellet. De to har ingenting til felles, men uventede omstendigheter legger grunnlaget for et unikt vennskap.

   Tilgjengelig til 7. februar 2018Publisert 12. april 2017
  20. Ronjas liv begynte storslagent. Den natten hun ble født slo lynet ned og delte Mattisborgen i to. Hennes far, Mattis – den mektigste røverhøvding i alle berg og skoger – var vill av lykke over datteren. Nå skulle Mattisslekten fortsette, for her var emnet til en ny røverhøvding. Trodde Mattis. Samme natt ble enda en røverhøvding født...

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 10. april 2017
  21. Sorgenfri

   1 t 17 min

   Når et mystisk og smittsomt virus som forvandler folk til aggressive zombier rammer en dansk småby, blir en familie tvunget til å isolere seg hjemme og barrikadere dører og vinduer. Byen blir satt i karantene, men familien kan ikke forlate huset. Samtidig øker trusselen utenfra. Hvor lenge kan de klare seg?

   Tilgjengelig til 31. mars 2018Publisert 4. april 2017
  22. Lindgren-klassiker om foreldreløse Rasmus som bor på barnehjem, og som mest av alt i verden ønsker seg en mor og far. Barnløse ektepar kommer ofte innom barnehjemmet for å velge seg et barn, men alltid velger de en liten jente med lyse krøller. Aldri en liten gutt med stritt hår som han selv...

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 3. april 2017
  23. Marikken er en liten 7-åring med et stort hjerte og hun tåler ikke urettferdighet og vanskelige mennesker. Da protesterer hun høyt. Som når hennes kjære Alva begynner å gråte på det store ballet. Marikkens store, lille hjerte slår ekstra hardt for Abbe. Hun vil gi ham alt i verden.

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 3. april 2017
  24. Emil vil så vel, men likevel går noe alltid galt. Når han hører faren rope "EEEMIL" så det høres over hele Katthult, vet han at det bare finnes ett trygt tilholdssted – nemlig snekkerboden. Der kan Emil sitte og spikke på trefigurene sine til alt har roet seg ned, men rolig blir det aldri lenge...

   Tilgjengelig til 31. desember 2017Publisert 3. april 2017
  25. Nicko reiser, sammen med sin bror, fra kalde Canada til varme Colombia for å sole seg og bade. Han møter Maria, en hyggelig jente fra området, og blir forelsket i henne. Men Nicko finner snart ut at Marias onkel er narkokongen Pablo Escobar, og et møte med den beryktede kjeltringen forandrer Nickos liv for alltid.

   Tilgjengelig til 31. august 2017Publisert 7. april 2017
  26. Fartsfylt action der handlingen utspiller seg i Los Angeles' ulovlige streetracing-miljø. Brian O'Conner er en ung politimann som infiltrerer miljøet i jakten på en forbryterring ledet av Dominic Toretto. Men når han blir kjent med medlemmene, settes lojaliteten hans på prøve.

   Tilgjengelig til 30. april 2017Publisert 1. april 2017
  27. I den tredje filmen i den fartsfylte actionserien møter vi tenåringen Sean, som blir sendt til Tokyo for å bo med sin far etter å ha krasjet bilen sin i et uforsvarlig billøp. Vel fremme blir han involvert i ulovlige billøp i byens underverden, men må både lære seg en ny stil og passe seg for folk med forbindelse til Yakuzan, den lokale mafiaen.

   Tilgjengelig til 30. april 2017Publisert 1. april 2017
  28. Vin Diesel og Paul Walker presser grensene for hva som er mulig bak rattet i den fjerde filmen i den spenstige «The Fast and the Furious»-serien. Denne gangen slår rømlingen Dom og FBI-agenten Brian seg sammen for å få tak i en beryktet heroinlanger.

   Tilgjengelig til 30. april 2017Publisert 1. april 2017
  29. I den andre filmen i actionserien har Brian flyktet fra Los Angeles til Miami der han skaper seg et navn som toppfører i ulovlige billøp. Men når lovens lange arm får tak i ham, blir han spurt om å jobbe undercover i jakten på en lokal narkokonge.

   Tilgjengelig til 30. april 2017Publisert 1. april 2017
  30. Den sjette filmen om de bilgale smågangsterne og problemløserne Dom og Brian, som denne gangen slår seg sammen med Hobbs for å stoppe en gjeng med kriminelle leiesoldater. Operasjonen viser seg imidlertid å bli mer komplisert en først antatt, og en voldsom konfrontasjon er under oppseiling.

   Tilgjengelig til 30. april 2017Publisert 1. april 2017
  31. Noll tolerans

   1 t 44 min

   Johan Falk, en tidligere politimann i den nasjonale innsatsstyrken, blir trukket inn i et skuddrama i en bakgate på julaften. Han gjør en heroisk innsats, som blant annet redder livet til et barn, men blir senere trukket inn i en serie av marerittepisoder som fører til at han selv blir anmeldt og må flykte fra sine egne kollegaer.

   Tilgjengelig til 30. september 2018Publisert 1. oktober 2015
  32. Mia og Dom Torretto er på flukt sammen med ekspolitimannen Brian O'Conner etter å ha frigjort Dom fra fengsel. Gruppen samles i Rio de Janeiro for å gjøre et siste kupp. En hensynsløs og korrupt FBI-agent er på jakt etter dem, og et fartsfylt billøp blir deres siste mulighet for frihet.

   Tilgjengelig til 30. april 2017Publisert 1. april 2017