Istid: På kollisjonskurs (Original tale)
C More - Filmer

  C More - Filmer

  C More - Filmer / 858 episoder

  1. Det femte animerte eventyret om Manny, Diego, Sid og de andre istidsdyrene. Ekornet Scrats stadige jakt etter nøtter skaper en bisarr kosmisk dominoeffekt som til slutt truer jordens eksistens. Vennegjengen forstår risikoen og legger ut på et episk oppdrag til eksotiske og farlige steder.

   Tilgjengelig til 20. mars 2018Publisert 25. mai 2017
  2. Det femte animerte eventyret om Manny, Diego, Sid og de andre istidsdyrene. Ekornet Scrats stadige jakt etter nøtter skaper en bisarr kosmisk dominoeffekt som til slutt truer jordens eksistens. Vennegjengen forstår risikoen og legger ut på et episk oppdrag til eksotiske og farlige steder.

   Tilgjengelig til 20. mars 2018Publisert 25. mai 2017
  3. Thomas og bestevennen Percy er i gang med å slukke en brann på en gård. Heldigvis kommer Belle og hjelper dem, og mottar etterpå ros fra kontrollsjefen for god innsats i forbindelse med brannen. Det er bruk for en ny brannbil på Sodor, og Belle anbefaler Flynn som kommer til Sodor fra fastlandet.

   Publisert 19. mai 2017
  4. Thomas skal få dra til fastlandet og besøke redningssentralen der, men det er ikke plass i båten, så han må heises om bord på en flåte. På havet driver flåten av sted, og Thomas havner på den tåkelagte øya Tåkeholmen. Her treffer han de tre ville og rampete lokomotivene Futt, Krutt og Ferdinand.

   Publisert 19. mai 2017
  5. Lokomotivet Thomas og vennene hans møter et gammelt lokomotiv som heter Hiro. Hiro er langt hjemmefra og havner i problemer da han prøver å følge tempoet til Spencer, noe som ikke er lett fordi Spencer er det raskeste lokomotivet på Sodor. Thomas og Hiro blir riktig gode venner, og kanskje Thomas kan gi han litt hjelp og noen råd?

   Tilgjengelig til 15. februar 2019Publisert 19. mai 2017
  6. Bumerang

   1 t 37 min

   Fransk dramathriller om Antoine Rey, som har funnet den perfekte 40-årsgaven til sin søster Melanie. De skal på overraskelsestur til den idylliske øya Noirmoutier, der søsknene tilbrakte flere somre som barn. Men reisen får uante konsekvenser for søsknene, og mørke familiehemmeligheter kommer frem i lyset.

   Tilgjengelig til 30. april 2018Publisert 24. mai 2017
  7. Magic Mike XXL

   1 t 50 min

   Kritikerrost oppfølger til publikumssuksessen "Magic Mike". Den karismatiske danseren Mike har lagt strippekarrieren på hylla og driver nå sitt eget møbelfirma. Men innerst inne savner han nattklubblivet, så når de gamle vennene hans tar kontakt og lokker med en siste spektakulær opptreden i Miami, kan ikke Mike motstå fristelsen. Det blir et fartsfylt og følelsesladet eventyr i gode venners lag.

   Tilgjengelig til 15. november 2017Publisert 18. mai 2017
  8. Norsk familiefilm fra 2013. Her møter du Modulf som blir dyppet i do og kastet i sølepytter. Dette er helt greit for Modulf. Noen blir jo uansett mobbet, og han takler det. Modulf er grunnen til at Frank og Jørgen er de tøffeste gutta på skolen. En dag flytter Lise inn i nabohuset. Hun synes Modulfs ideer er det dummeste hun noen gang har hørt, og skaper det komplette kaos.

   Tilgjengelig til 1. januar 2020Publisert 15. mai 2017
  9. Byggmester Bob er igjen på en byggeplass, og denne gangen skal han høyt til værs. Han skal nemlig bygge en høyblokk. Når han kommer ned på bakken igjen, forteller han oss om parkeringshus som det finnes forskjellige varianter av. De kan være høyt oppe i luften, eller under jorden. Bli med på nye eventyr med Byggmester Bob.

   Tilgjengelig til 1. januar 2020Publisert 15. mai 2017
  10. Det har gått flere år siden de ondsinnede romvesenene ble beseiret av menneskene. Men nå er de tilbake i et nytt forsøk på å kolonisere jorden og gjøre innbyggerne til slaver. Denne gangen står menneskeheten bedre rustet, men er det nok til å møte trusselen fra det ytre rom? Påkostet oppfølger til en av historiens mest suksessrike science-fiction-filmer, "Independence Day".

   Tilgjengelig til 9. mars 2018Publisert 12. mai 2017
  11. Mye omtalt nyinnspilling av den kultforklarte musikalkomedien fra 1975. Det anstendige paret Janet og Brad søker ly under et kraftig uvær. De passerer et stort slott og banker på for å låne telefonen. Slottet styres med jernhånd av den eksentriske Dr. Frank N. Furter, som straks slår klørne i det unge paret. Skrekkslagne blir de tvunget til å delta i doktorens sprø eksperimenter.

   Tilgjengelig til 28. februar 2018Publisert 10. mai 2017
  12. Thomas oppdager den glemte byen Great Waterton, og kontrollsjefen bestemmer at den skal restaureres. Det nye toget Stanley kommer til Sodor for å hjelpe til. Thomas gjør et pek mot Stanley, men det slår bare tilbake på ham selv. Så forsvinner Thomas, og hele øya drar ut for å lete etter ham.

   Tilgjengelig til 15. februar 2019Publisert 2. mai 2017
  13. Thomas blir sendt for å hjelpe vennene sine da det er streik på Blåfjellet. Mens de jobber for å få alt i orden igjen, oppdager Thomas et lite grønt lokomotiv som har gjemt seg. Thomas er fast bestemt på å komme til bunns i mysteriet, men det ser ut til å bli vanskeligere enn forventet.

   Tilgjengelig til 15. juni 2019Publisert 2. mai 2017
  14. Etter en kjempestorm på øya Sodor avdekker et ras noen veldig uvanlige fotspor. Thomas og Percy er ivrige etter å finne ut hvem som har laget disse sporene, men hindringer og farer dukker opp underveis. Med hjelp fra nye venner, litt graving og masse mot oppdager de det overraskende svaret.

   Tilgjengelig til 15. juni 2019Publisert 2. mai 2017
  15. Lokomotivet Thomas er langt avgårde når greven av Sodor velger ut ham og hans venner Percy og James til å gjenoppbygge Ulfstead slott. Gjengen med Thomas i spissen får møte Millie, et sprudlende fransk tog, og det gamle damplokomotivet Stephen, som begge har veldig spennende historier å fortelle.

   Tilgjengelig til 15. juni 2019Publisert 2. mai 2017
  16. For første gang drar Byggmester Bob på en ordentlig byggeplass. Her kan vi sammen se hvordan store maskiner som gravemaskiner, sementblandere og lastebiler jobber for å lage veier og broer. Vi blir med helt fra starten og frem til alt står klart. Til dere voksne: her ser barna parallellen til hvordan Bobs venner er i den virkelige verden. Bli med på nye eventyr med Byggmester Bob.

   Tilgjengelig til 1. januar 2020Publisert 2. mai 2017
  17. Byggmester Bob er igjen på en byggeplass, og denne gangen skal han bygge tog og trehytter. I dette nye universet med de store spennende maskinene blir vi med helt fra starten av og frem til alt står klart. Til dere voksne: her ser barna parallellen til hvordan arbeidet på en byggeplass foregår i den virkelige verden. Bli med på nye eventyr med Byggmester Bob.

   Tilgjengelig til 1. januar 2020Publisert 2. mai 2017
  18. Nye eventyr venter på Byggmester Bob når han nå får være med på byggeplassen. Det skal bygges hus og lekeplasser. Det er mange ulike, store maskiner som er med på jobbene. Vi blir med helt fra starten og frem til alt står klart.

   Tilgjengelig til 1. mars 2021Publisert 2. mai 2017
  19. Følg med Byggmester Bob når han viser hva som skjer på gjenvinningssentraler og miljøbygg. Der kan du se hvordan noe gammelt blir som nytt. Se også hva som skjer med dine plastflasker når de samles inn, sorteres og forvandles til noe helt annet.

   Tilgjengelig til 1. mars 2021Publisert 2. mai 2017
  20. Obit

   1 t 31 min

   Hvordan sammenfatter man et helt liv i en kort tekst? Det er en av utfordringene for journalistene som skriver nekrologer i den tradisjonsrike avisen New York Times. Denne dokumentaren skildrer en uvanlig og høyst spesialisert yrkesgruppe. Å skrive nekrologer er en oppgave som krever fingerspissfølelse, lydhørhet og ydmykhet, uansett om avdøde er en kjendis eller en vanlig person.

   Tilgjengelig til 31. oktober 2017Publisert 9. mai 2017
  21. Prinsesse Lillefe styrer sitt fortryllende rike med en magisk hånd. Med sin beste venn, grisen Pupsi, flyr hun over det vakre landet og etterlater seg en sky av rosa fjær og glitrende stjerner. En dag oppdager Lillefe at ikke alle innbyggerne er lykkelige. Sammen med sine venner må Lillefe pønske ut noe som kan få alle til å bli venner igjen.

   Tilgjengelig til 1. mars 2021Publisert 28. april 2017
  22. En vakker, klok og passe tykk mann i sin beste alder – det er Karlsson på taket, det. Og Karlsson er ikke en sjenert person, for på døren til hjemmet hans står det et skilt med "Her bor verdens beste Karlsson!". En dag kom Karlsson bare flyvende inn gjennom vinduet til Lillebror. Så satte han i gang Lillebrors dampmaskin, for Karlsson er jo verdens beste dampmaskinpasser. Karlsson er best i alt.

   Tilgjengelig til 1. januar 2020Publisert 28. april 2017
  23. Svensk familiefilm fra 1973 basert på Astrid Lindgrens fortelling. Emil finner på flere streker enn det finnes dager i året, påstår mamma. Men han rekker andre ting også. Under auksjonen i Backorva foretar Emil en rekke underlige kjøp. Men det rareste skjer når Emil redder livet til en liten grisunge. Og han tar ikke bare vare på grisungen, han lærer den også mange kunster.

   Publisert 28. april 2017
  24. Amerikansk animasjonsfilm fra 2010. Kate er en Alfa-ulv. Hun er ansvarsfull, disiplinert og en naturlig leder av ulveflokken. Humphrey, derimot, er en Omega-ulv med en mer avslappet livsstil. Når skogvoktere flytter Kate og Humphrey til en park på en annen kant av landet, tvinges de ut på en eventyrlig reise sammen for å finne veien hjem.

   Tilgjengelig til 1. november 2020Publisert 28. april 2017
  25. Stemningsfulle og morsomme juleepisoder fra åtte av de kjente og kjære filmene basert på bøkene til Astrid Lindgren. Her møter du Pippi Langstrømpe og Herr Nilsson som er i full gang med pepperkakebaksten. Ronja Røverdatter setter fast skien i snøen og lager stor oppstandelse hos rumpenissene. Kajsa Kavat hjelper mormor å selge karameller på julemarkedet.

   Publisert 28. april 2017
  26. Svensk familiefilm fra 1977 basert på Astrid Lindgrens roman. Brødrene Karl og Jonathan Løve blir gjenforente etter sine korte liv på jorden i landet Nangijala. Nå skal de bare være lykkelige i kirsebærdalen der deres lille, hvite hus ligger. Men det skal vise seg at det også er ondskap i dette paradiset. Karl og Jonathan tar opp striden mot den onde ridderen Tengil og hans drage.

   Tilgjengelig til 15. juni 2019Publisert 28. april 2017
  27. Britisk familiefilm fra 2009. Dette er historien om en liten mus som går ut i skogen på jakt etter en nøtt. På sin vei møter hun tre rovdyr - en rev, en ugle og en slange - som alle har lyst til å spise henne. Den snartenkte musa klarer imidlertid å lure dem alle ved å fortelle dem om sin farlige venn, Gruffalo.

   Tilgjengelig til 15. juni 2019Publisert 28. april 2017
  28. På gården Katthult i grenda Lønneberget i Småland i Sverige, der bor Emil og hans lillesøster Ida sammen med pappa Anton, mamma Alma, gårdsgutten Alfred og tjenestepiken Lina. Emil er en god gutt som gjerne vil hjelpe til, men dessverre ender det ofte med fantestreker. Da bærer det rett i snekkerboden, hvor Emil får sitte i ro og fred og spikke trefigurer, helt til pappa slipper ham ut igjen.

   Tilgjengelig til 1. januar 2020Publisert 28. april 2017
  29. Mens skilpadden Sammy kravler seg til havet kort tid etter å ha kommet til verden på en strand i California, rekker han både å treffe og miste Shelly, sitt livs kjærlighet! Sammen med bestevennen Ray ønsker han å oppleve hele verden, og han vil ikke la seg stoppe av at han bare kan reise i vann. Han må finne den hemmelige passasjen!

   Tilgjengelig til 1. mars 2021Publisert 28. april 2017
  30. Bakkebygrenda er et lite tettsted i Småland. Der er det tre gårder. På Midtgarden bor Lisa med sine brødre Lasse og Bosse. På Nordgarden bor søstrene Britta og Anna. Og på Sørgarden bor Olle. Ja, og så Kerstin også, Olles lillesøster. Flere barn finnes det ikke i Bakkebygrenda, men det holder. Det er deilig midtsommer og det bare vrimler av eventyr hver eneste dag!

   Tilgjengelig til 15. juni 2019Publisert 28. april 2017
  31. Skilpaddene og vennene Sammy og Ray nyter sol og bading på en liten koralløy hvor de leker med sine små barnebarn Ricky og Ella. Men plutselig dukker en jeger opp fanger de to vennene. Før det vet ordet av det har de havnet i et vannshow i Dubai, hvor de skal underholde turistene. Sammy og Ray begynner å legge sine fluktplaner sammen med noen nye venner.

   Tilgjengelig til 1. januar 2020Publisert 28. april 2017
  32. Pappa Gruffalo forteller om den store stygge musa som holder til i den mørke skogen, hvor ingen Gruffalo noen gang bør sette sin fot. Men Lille Gruffalo stoler ikke helt på historien, og en kveld lurer hun seg ut i vinternatten for å finne ut om det pappa forteller er sant.

   Tilgjengelig til 15. juni 2019Publisert 28. april 2017