FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
6. Program 6
Sesong 15

  Tid for hjem

  Sesong 15 / 6 episoder

  «Tid for hjem»-gjengen er tilbake med spennende prosjekter og fiffige løsninger gjennom vinteren.

  1. Et ungt par har kjøpt seg hus med en gedigen stue. Nå trenger de hjelp til både oppussing og løsninger. Stuen består av gulnet furu på vegger, vinduer og gulv. Designer Truls Ytrearne designer en stue som får plass til en fleksibel modulsofa, ny peis og spennende tv-løsning.

   Publisert 14. februar 2017
  2. Storfamilien har en gammel villa ved sjøen. Før den neste generasjonen slår seg ned i villaen trengs det en oppdatering av stedet.

   Publisert 7. februar 2017
  3. Denne uken møter vi en familie som ønsker seg en terrasse for mange gjester, grilling og kveldskos.

   Publisert 31. januar 2017
  4. En ung familie har overtatt farmors villa i Ramsvikveien. Den store stuen er et nydelig rom, men de trenger hjelp til å utnytte den på best mulig måte og samtidig ta vare på de gode kvalitetene.

   Publisert 24. januar 2017
  5. Kjersti og gjengen drar til Kråkerøy i Fredrikstad hvor de vil lage en gammel stall om til en sommerstue med strandpreg. Stallen ligger fint i tilknytning til hagen, og selv om det er skog rundt jordene så er det ikke langt til havet og stranden.

   Publisert 17. januar 2017
  6. Kjersti og teamet besøker en ung familie som trenger større plass på kjøkkenet. De ønsker seg en åpen løsning, slik at de kan følge med på barnas aktiviteter samtidig som de jobber på kjøkkenet.

   Publisert 10. januar 2017