FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
32. Program 32
Sesong 1

  Sommerhytta

  Sesong 1 / 32 episoder

  Vi er på Solvang kolonihager i Oslo. Her skal tre familier realisere sin hyttedrøm. På få kvadratmeter skal de skape sitt eget sommerparadis, som de kan ende opp med å vinne når ti uker har gått.

  1. Deltakerne har hatt en uke til å bygge stue i hytta, og nå er det opp til ekspertene å finne ut hvem som har laget de beste løsningene.

   Publisert 23. februar 2017
  2. Denne uken skal oppholdsrommet komme på plass. Det er mange valg som må tas og konkurransen tilspisser seg mellom familiene.

   Publisert 22. februar 2017
  3. Denne uken er det stuen i hytta som skal forvandles fra et tomt rom, til et hyggelig oppholdsrom. Men hva er den viktigste funksjonen til dette rommet? Og finnes det noen smarte løsninger?

   Publisert 21. februar 2017
  4. Familiene har jobbet seg gjennom rom for rom i hytta, men ett viktig rom gjenstår - nemlig oppholdsrommet. Hvis de klarer å komme i mål med det i løpet av uka, vil hytta være ferdig innredet.

   Publisert 20. februar 2017
  5. En tøff uke går mot slutten, men deltakerne sliter med å bli ferdige med sitt største prosjekt så langt. Hvilket lag fortjener gullhammeren mest?

   Publisert 16. februar 2017
  6. Å bygge et bad tar tid, og det er fortsatt mye som gjenstår. Rekker deltakerne å bli ferdige?

   Publisert 15. februar 2017
  7. Det er mye å gjøre både inne og ute denne uken. Familiene er godt i gang med å bygge bad, men gjør de det riktig?

   Publisert 14. februar 2017
  8. Denne uken blir det vått både i og utenfor hytta. Nå skal endelig badet komme på plass, og det er ikke bare enkelt.

   Publisert 13. februar 2017
  9. Under stekende sommersol jobber familiene med å få på plass et kjøkken og en kjøkkenhage. I dag må alt stå klart, for det skal kåre en ukesvinner. Hvem klarer å imponere ekspertene denne uken?

   Publisert 9. februar 2017
  10. Familiene jobber med å få på plass kjøkkenet i hytta, men arbeider de etter riktig oppskrift?

   Publisert 8. februar 2017
  11. Denne uken er det fullt fokus på selve hjertet i huset, nemlig kjøkkenet. Men deltagerne innser at det å montere, et kjøkken er litt mer arbeid enn de hadde trodd.

   Publisert 7. februar 2017
  12. Denne uken får familiene en av sine tøffeste utfordringer hittil.Et av de viktigste rommene i hytta skal på plass.

   Publisert 6. februar 2017
  13. Nå skal ekspertene avgjøre hvem som får en plass i solen og vinner ukas gullhammer.

   Publisert 2. februar 2017
  14. Denne uken får familiene på Sommerhytta et ekstra rom ute på terrassen. Her skal late sommerdager nytes og alt fungere og se bra ut.

   Publisert 1. februar 2017
  15. På Sommerhytta bygges det terrasser så flisene fyker. Hvem er det som tryller fram den beste uteplassen?

   Publisert 31. januar 2017
  16. Det er ny uke for familiene på Sommerhytta. Nå handler det om å få inne- og uterom til å smelte sammen. Det skal bygges terrasser for sene sommerkvelder med masse kos og hygge.

   Publisert 30. januar 2017
  17. Tidsfristen på ukens prosjekt nærmer seg. Alle vegger må være kledd igjen og entréen må stå ferdig. Klarer noen å imponere ekspertene med smarteste løsninger, og hvem får ukens gullhammer?

   Publisert 26. januar 2017
  18. Med liten plass inne er det utrolig viktig å finne gode løsninger hvor plassen utnyttes best mulig. Bor det en ”Petter smart” i noen av deltagerne? Blir det både estetisk, praktisk, og ferdig i tide?

   Publisert 25. januar 2017
  19. Denne uken jobber parene med entréen. Plassen er liten og det er derfor viktig å finne smarte løsninger.

   Publisert 24. januar 2017
  20. Sommerhyttas nye fasade er på plass, og hagen begynner virkelig å blomstre. Nå er det tid for å sette snekkerferdighetene på prøve.

   Publisert 23. januar 2017
  21. Det er ukas siste dag på Sommerhytta. Deltagerne har virkelig stått på som noen helter. Nå er tiden inne for å kåre vinneren av Sommerhyttas ukesprosjekt. Hvem slår kloa i ukens gullhammer?

   Publisert 19. januar 2017
  22. Både fasaden og skråningen i hagen skal ferdigstilles denne uken. Har noen grønnere fingre enn andre? Og hvem klarer å lage den beste sommerdrinken?

   Publisert 18. januar 2017
  23. Sommerhytta går gjennom store forandringer denne uken. Ny fasade er på vei opp, og deltagerne har endelig fått vinduer. Snart kan de nyte utsikten fra stua, men først må de bli ferdig med oppgavene.

   Publisert 17. januar 2017
  24. Denne uken blir tøff for deltagerne. Den gamle fasaden skal rives og nytt panel, vinduer og dører skal på plass. I tillegg skal skråningen beplantes. Klarer deltakerne å gjennomføre alt i løpet av dagene de har til rådighet?

   Publisert 16. januar 2017
  25. Familiene er våte, slitne og trøtte. Nå blir det deilig å få sove på et ordentlig rom! I starten av uken var hyttene tomme innvendig, men på få dager har et soverom tatt form.

   Publisert 12. januar 2017
  26. Wenche Andersen lager syltekonkurranse. Ferdighetene ved både kjøkkenbenken og sagbenken blir satt på prøve. Rekker alle å få på plass to soveplasser slik at de får et godt sted å sove?

   Publisert 11. januar 2017
  27. Deltagerparene er godt i gang med ukens oppussingsprosjekt, å bygge et funksjonelt soverom med smarte løsninger. Men det er forholdsvis små rom i hyttene, det gjør ikke jobben enklere.

   Publisert 10. januar 2017
  28. Denne uken skal deltagerparrene starte på arbeidet inne i hytta. Men hvor gode er de egentlig på å snekre?

   Publisert 9. januar 2017
  29. Familiene har denne uken jobbet knallhardt for å få på plass et praktisk og vakkert utekjøkken. I dag må alt står klart, for i kveld skal vår eksperttrio kåre Sommerhyttas første ukesvinner! Hvem stikker av med gullhammeren?

   Publisert 5. januar 2017
  30. Midt i det hektiske arbeidet med å ferdigstille sine ulike utekjøkken kommer ekspert Finn Schøll med enda en ny utfordring til deltagerne. Hvem vinner og stikker av med premien som kan gi en stor fordel i arbeidet med ukas store prosjekt.

   Publisert 4. januar 2017
  31. Program 2 av 40. Det er ikke mye som minner om ferieidyll, det bygget deltagerene nå skal forvandle til tre sommerhytter. Hvordan løser de sitt første ukesprosjekt: å bygge et utekjøkken? Og blir de enig om hvor tomtegrensene skal gå?

   Publisert 3. januar 2017
  32. Program 1 av 40. Deltagerne ankommer, klare for å pusse opp sin helt egen sommerhytte. Vi er på Solvang kolonihager i Oslo. Her skal tre familier realisere sin hyttedrøm. På få kvadratmeter skal de skape sitt eget sommerparadis.

   Publisert 2. januar 2017