FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
12. Program 12
Sesong 1

  Sommerhytta

  Sesong 1 / 12 episoder

  Vi er på Solvang kolonihager i Oslo. Her skal tre familier realisere sin hyttedrøm. På få kvadratmeter skal de skape sitt eget sommerparadis, som de kan ende opp med å vinne når ti uker har gått.

  1. Det er ukas siste dag på Sommerhytta. Deltagerne har virkelig stått på som noen helter. Nå er tiden inne for å kåre vinneren av Sommerhyttas ukesprosjekt. Hvem slår kloa i ukens gullhammer?

   Publisert 19. januar 2017
  2. Både fasaden og skråningen i hagen skal ferdigstilles denne uken. Har noen grønnere fingre enn andre? Og hvem klarer å lage den beste sommerdrinken?

   Publisert 18. januar 2017
  3. Sommerhytta går gjennom store forandringer denne uken. Ny fasade er på vei opp, og deltagerne har endelig fått vinduer. Snart kan de nyte utsikten fra stua, men først må de bli ferdig med oppgavene.

   Publisert 17. januar 2017
  4. Denne uken blir tøff for deltagerne. Den gamle fasaden skal rives og nytt panel, vinduer og dører skal på plass. I tillegg skal skråningen beplantes. Klarer deltakerne å gjennomføre alt i løpet av dagene de har til rådighet?

   Publisert 16. januar 2017
  5. Familiene er våte, slitne og trøtte. Nå blir det deilig å få sove på et ordentlig rom! I starten av uken var hyttene tomme innvendig, men på få dager har et soverom tatt form.

   Publisert 12. januar 2017
  6. Wenche Andersen lager syltekonkurranse. Ferdighetene ved både kjøkkenbenken og sagbenken blir satt på prøve. Rekker alle å få på plass to soveplasser slik at de får et godt sted å sove?

   Publisert 11. januar 2017
  7. Deltagerparene er godt i gang med ukens oppussingsprosjekt, å bygge et funksjonelt soverom med smarte løsninger. Men det er forholdsvis små rom i hyttene, det gjør ikke jobben enklere.

   Publisert 10. januar 2017
  8. Denne uken skal deltagerparrene starte på arbeidet inne i hytta. Men hvor gode er de egentlig på å snekre?

   Publisert 9. januar 2017
  9. Familiene har denne uken jobbet knallhardt for å få på plass et praktisk og vakkert utekjøkken. I dag må alt står klart, for i kveld skal vår eksperttrio kåre Sommerhyttas første ukesvinner! Hvem stikker av med gullhammeren?

   Publisert 5. januar 2017
  10. Midt i det hektiske arbeidet med å ferdigstille sine ulike utekjøkken kommer ekspert Finn Schøll med enda en ny utfordring til deltagerne. Hvem vinner og stikker av med premien som kan gi en stor fordel i arbeidet med ukas store prosjekt.

   Publisert 4. januar 2017
  11. Program 2 av 40. Det er ikke mye som minner om ferieidyll, det bygget deltagerene nå skal forvandle til tre sommerhytter. Hvordan løser de sitt første ukesprosjekt: å bygge et utekjøkken? Og blir de enig om hvor tomtegrensene skal gå?

   Publisert 3. januar 2017
  12. Program 1 av 40. Deltagerne ankommer, klare for å pusse opp sin helt egen sommerhytte. Vi er på Solvang kolonihager i Oslo. Her skal tre familier realisere sin hyttedrøm. På få kvadratmeter skal de skape sitt eget sommerparadis.

   Publisert 2. januar 2017