FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Program 1
Sesong 1

  På hjul med Dag Otto

  Sesong 1 / 8 episoder

  Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård reiser gjennom åtte land på sykkel. Her møter de norske kjendiser og kjente syklister, samtidig som de blir bedre kjent med sykkelkulturen i landet de besøker.

  1. Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård har reist gjennom åtte land på sykkel. Her har de møtt norske kjendiser og kjente syklister, og blitt kjent med sykkelkulturen i landet de besøker. Første sykkeltur er i Belgia, hvor møtet med ex-proffsyklist Eddy Merckx blir et stort høydepunkt.

   Publisert 27. april 2010
  2. Berg og dalbane i Alpene, utforkjøring i stupbratte bakker, jodlekurs og Dag Ottos kokkekunnskaper er bare noe av det gjestene Morten Ramm og Odd-Magnus Williamson får oppleve i Sveits.

   Publisert 4. mai 2010
  3. Kristian og Dag Otto har tatt turen til vakre Toscana sammen med Odd-Bjørn Hjelmeset og Ove Aunli. Italia har fostret mange av verdens beste syklister, men er også kjent for å ha verdens mest forfengelige syklister. Dag Otto, Kristian og gjestene velger derfor å ta en skikkelig makeover før de legger ut på eventyr.

   Publisert 11. mai 2010
  4. Dag Otto og Kristian har tatt turen til Nederland sammen med Hallvard Flatland og Sigurd Sollien. Det blir en dramatisk tur.

   Publisert 18. mai 2010
  5. Tidligere Venstre-politiker Lars Sponheim og Stein Kåre Kristiansen, politisk redaktør i TV 2, får testet sykkelferdighetene i Spania.

   Publisert 25. mai 2010
  6. Dag Otto og Kristian tester sykkelutfordringer og haggis-spisekonkurranse i England sammen med Pål Anders Ullevålseter og MOT-leder Atle Vårvik.

   Publisert 1. juni 2010
  7. Erik Solér og Terje Skonseng Naudéer er gjester hos Dag Otto når Tyskland står for tur for å teste terrengsykling. Det blir og et besøk hos sykkelfantasten Ingvar Ambjørnsen.

   Publisert 8. juni 2010
  8. Sykkelfantastene Trond Espen Seim og Anders Baasmo Christiansen har mast seg til å være med Dag Otto en gang til på tur - denne gang sammen med skuespillerkollega Ingrid Bolsø Berdal. Nå handler det om Tour de France.

   Publisert 22. juni 2010