FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
Hver gang vi møtes (6) - program 2 fortsetter
Sesong 6

  Hver gang vi møtes

  Sesong 6 / 6 episoder

  Sesong 6

  Åse Kleveland, Ida Maria, Eldar Vågan, Hanne Sørvaag, Esben «Dansken» Selvig, Margaret Berger og Benny Borg er artistene som skal hylle hverandre i den sjette sesongen av «Hver gang vi møtes».

  1. Ida Maria er rockejenta fra Helgelandskysten som virkelig har kjent på rockemyten med suksess i Europa, USA og Australia. Nå skal hun hylles av gode artistkolleger i «Hver gang vi møtes».

   Tilgjengelig 21. januar 2017
  2. Ida Maria er rockejenta fra Helgelandskysten som virkelig har kjent på rockemyten med suksess i Europa, USA og Australia. Nå skal hun hylles av gode artistkolleger i «Hver gang vi møtes».

   Tilgjengelig 21. januar 2017
  3. Legende, ikon og «i en klasse for seg» er betegnelser de andre artistene bruker om ukens hedersgjest i «Hver gang vi møtes». Bli med på en reise i Åse Klevelands artistkarriere!

   Tilgjengelig til 7. januar 2021Publisert 14. januar 2017
  4. Legende, ikon og «i en klasse for seg» er betegnelser de andre artistene bruker om ukens hedersgjest i «Hver gang vi møtes». Bli med på en reise i Åse Klevelands artistkarriere!

   Tilgjengelig til 7. januar 2021Publisert 14. januar 2017
  5. Esben «Dansken» Selvig har i mange år vært frontfigur i hip hop-gruppa Klovner i Kamp og rockebandet Yoga Fire. Dansken har rukket å bli en av hip hop-sjangerens mest kjente fjes, blant annet gjennom flere runder som dommer i Idol. «Hver gang vi møtes»-sesongen innledes med en hyllest av ham.

   Tilgjengelig til 7. januar 2021Publisert 7. januar 2017
  6. Esben «Dansken» Selvig har i mange år vært frontfigur i hip hop-gruppa Klovner i Kamp og rockebandet Yoga Fire. Dansken har rukket å bli en av hip hop-sjangerens mest kjente fjes, blant annet gjennom flere runder som dommer i Idol. «Hver gang vi møtes»-sesongen innledes med en hyllest av ham.

   Tilgjengelig til 7. januar 2021Publisert 7. januar 2017