FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Dyrk relasjoner
Sesong 1

  Happy go lucky

  Sesong 1 / 8 episoder

  Ida Fladen lever tilsynelatende det perfekte liv, med gode venner, kjæreste, egen leilighet og drømmejobben som programleder i TV 2. Likevel har Ida slitt med depresjon og angst i mange år, og nå har hun bestemt seg for å gjøre noe med det.

  1. I løpet av seks måneder skal Ida Fladen bli flinkere til å dyrke relasjoner, ta vare på kroppen, jobbe med å akseptere hvem hun selv er, vise nestekjærlighet, lære nye ting, være del av et felleskap, leve i øyeblikket og sette seg mål. Forhåpentligvis vil dette ha en preventiv effekt på depresjonen og gi Ida noen verktøy til å bedre takle livets utfordringer.

   Tilgjengelig til 31. desember 2029Publisert 8. januar 2017
  2. Ida har kommet inn i et dårlig mønster; hun spiser usunn mat, sover lenge og er våken hele natten. Sammen med en personlig trener setter Ida opp et trenings- og kostholdsprogram med håp om at hun skal få det bedre - både mentalt og fysisk.

   Tilgjengelig til 31. desember 2029Publisert 15. januar 2017
  3. Det er en måned inn i prosjektet og Ida begynner å få det bedre, men nå mener psykologen at det er på tide å jobbe mer med de tingene som er vanskelig i livet hennes. Ida har en sykdom som heter krystallsyke som gjør at hun ikke får gjort alt hun vil, og for at Ida skal få det bedre må hun akseptere at hun har kronisk krystallsyke, men det er ikke så lett.

   Tilgjengelig til 31. desember 2029Publisert 22. januar 2017
  4. Ida føler seg teit som snakker om sine problemer når det finnes så mange andre mennesker rundt om i verden som har mye større problemer enn henne. Hun føler seg som et dårlig menneske og skulle ønske at hun kunne gjøre noe for å hjelpe andre, og ikke bare seg selv.

   Tilgjengelig til 31. desember 2029Publisert 27. januar 2017
  5. Ida føler at alle har et talent eller noe de er gode på, men at hun selv ikke har det. Hun begynner på gitarundervisning og har planer om å skrive en personlig sang for å få ut følelsene sine. Men det å skrive noe personlig viser seg å ikke være så lett, og Ida ender opp med å lage en sang om kattene sine, med en tilhørende musikkvideo som er noe av det rareste folk har sett.

   Tilgjengelig til 31. desember 2029Publisert 5. februar 2017
  6. Psykolog Marianne forteller Ida at mennesker som har en tilhørighet til noe større enn seg selv opplever mindre stress, mindre angst og mindre depresjon. Hun har lyst til at Ida skal finne et prosjekt der hun blir med i et fellesskap og jobber mot et mål som er større enn henne selv.

   Tilgjengelig til 31. desember 2029Publisert 10. februar 2017
  7. Ida har fått det veldig mye bedre, men hun er engstelig for at angsten og depresjonen skal komme tilbake igjen. Psykolog Marianne mener at Ida må bli bedre til å være tilstede i øyeblikket her og nå. Ida må gjøre noe hele tiden og er avhengig av mobil, men nå må hun koble helt ut og drar av gårde på hyttetur uten mobil, TV og internett.

   Tilgjengelig til 31. desember 2029Publisert 19. februar 2017
  8. Prosjektet nærmer seg slutten. Ida får siste oppdrag fra psykolog Marianne som er at hun skal sette seg et mål og oppnå det. Ida bestemmer seg, av en eller annen grunn, for å bestige Galdhøpiggen midtvinters - og det viser seg å være vanskeligere enn antatt.

   Tilgjengelig til 31. desember 2029Publisert 19. februar 2017