FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
Happy Day med Line Verndal
Sesong 2

  Happy Day

  Sesong 2 / 39 episoder

  Happy Day er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten Jan Thomas. Han får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

  1. Line Verndal har opplevd eventyrlig suksess med TV-serien Himmelblå og en rekke storfilmer som har høstet lovord både i inn - og utland. I kveld besøker hun Jan Thomas.

   Publisert 17. februar 2014
  2. Mimi Blix er Norges nye tilskudd til verdens supermodeller, og entret MGP-scenen tidligere i vinter. Nå kommer hun til Jan Thomas.

   Publisert 18. februar 2014
  3. Jørn Hoel har vært i rampelyset siden han slapp sin første skive i Norge i 1982. I kveld inntar han studioet til Jan Thomas for en prat og ikke minst en oppdatering av stilen.

   Publisert 19. februar 2014
  4. Musikal - og showstjerne Marian Aas Hansen legger i dag turen til Jan Thomas og hans studio. Søstrene Rigmor og Jorunn Eriksen har blitt valgt ut til å være ukens Happy. De to drømmer om å kunne mikse og matche både sin egen og hverandres garderober, men sliter med helt forskjellige ting.

   Publisert 20. februar 2014
  5. FrP-politiker Mette Hanekamhaug ble valgt inn på Stortinget i 2009 og ble med det Løvebakkens yngste representant. I dag tar hun turen til Jan Thomas og hans studio.

   Publisert 21. februar 2014
  6. Nyttige stylingtips til kvinner og menn og fokus på den gode samtalen. I dag: Berit Aunli ble dronningen av ski-VM i 1982 da Oslo sist var arrangørby. Nå er hun klar for et besøk hos Jan Thomas.

   Publisert 24. februar 2014
  7. Engelske Pat Sharp blir ofte omtalt som hockeysveisens far. I kveld tar han turen til Jan Thomas for å mimre om hockeysveis, 80-tallsmote og heltestatusen.

   Publisert 25. februar 2014
  8. Jannecke Øinæs fra Hotel Cæsar kommer på besøk, og gutta bak merket Moods of Norway, Simen Staalnacke og Peder Børresen, gir oss et innblikk i hvordan den offisielle kleskolleksjonen til ski-VM i Oslo ble til.

   Publisert 26. februar 2014
  9. Jarl Goli ble hele Norges yndling da han laget barne-TV sammen med Eli Rygg i Portveien 2. Når han møter Jan Thomas forteller han om hva han for tiden er opptatt av.

   Publisert 27. februar 2014
  10. Henriette Bruusgaard kommer på besøk, og Jan Thomas fortsetter tvangspyntingen i skiløypene rundt Holmenkollen. Kan han se til at publikum er stilige samtidig som de holder varmen?

   Publisert 28. februar 2014
  11. En av våre aller beste skiløpere igjennom tidene, Anette Bøe, kommer på besøk og det er duket for en ny episode av "Skolen".

   Publisert 3. mars 2014
  12. Atle Pettersen imponerte som X Factor-deltaker. Nå tar han turen til Jan Thomas for å snakke om image og tatoveringer. Tonje på 20 år er denne ukens Happy. Hun ønsker seg hjelp med hår, sminke og klær, men også med hennes største problem: kviser. Kathrine Sørland guider oss igjennom moter, trender og smarte tips for deg som er på jakt etter den ultimate brudekjole.

   Publisert 4. mars 2014
  13. Når Kaja Huuse går på den røde løperen, er hun en av dem som får antrekket sitt slaktet av Jan Thomas. Hvordan vil det gå når hun kommer til Happy Day-studio for en styling?

   Publisert 5. mars 2014
  14. Silje Hvarnes, som vant Farmen i 2008, har siden den gang hatt travle dager med ville dyr i TV 2-serien 'Villdyrlegen'. Nå er det på tide å bytte ut vindjakkene mot noe mer glamorøst, og Jan Thomas har planen klar.

   Publisert 6. mars 2014
  15. Thomas Albertsen Dahlen fra Trekant, tar turen til Jan Thomas for å snakke om alt han har opplevd i serien og hår. Han har aldri prøvd andre frisyrer enn den han har nå. Vil han la Jan Thomas klippe manken? Tonje er endelig klar for å vise frem sin splitter nye stil. Hva vil familien si om forvandlingen?

   Publisert 7. mars 2014
  16. Friidrettstalentet Cathrine Larsåsen kommer til Jan Thomas for å ikle seg noe annet enn treningstøy. Firebarnsmoren Lene Forsberg får en uke utenom det vanlige. Jan Thomas tar med gutta på jakt etter den perfekte jeansen.

   Publisert 10. mars 2014
  17. Jan Thomas gleder seg til å få Jenny Jenssen i frisørstolen, men vil hun la lokkene falle? Lene Forsberg har latt barn være barn og er klar for å la forvandlingen begynne. Jan Thomas fortsetter tvangspyntingen på Oslo S.

   Publisert 11. mars 2014
  18. May Lisbeth Midtgård Myrvang, fra God Morgen Norge, står på listen over Norges best kledde, men er hun enig med Jan Thomas' Wall of Fame. Lene Forsberg fortsetter sin forvandling med ny sveis, og skal snart få et splitter nytt antrekk. Leila Hafzi designer alle jenters drømmekjoler og i dag får du se hvordan de vakre kjolene blir til.

   Publisert 12. mars 2014
  19. Tom Sterri gikk nylig ned nesten 40 kilo i vekt. Kan Jan Thomas hjelpe ham å kle sin nye kropp? Lene Forsberg er endelig klar for å vise seg frem for søsteren og barna. De åtte damene på skolebenken hos Jan Thomas skal nå lære å lage den perfekte trutmunnen.

   Publisert 13. mars 2014
  20. Sigurd Sollien er en munter programleder, og i dag legger han turen innom Jan Thomas. Kathrine Sørland guider oss gjennom moter, trender og smarte tips for deg som er på jakt etter den ultimate kjole.

   Publisert 14. mars 2014
  21. Elin Ørjasæter legger i dag turen til Jan Thomas og Happy Day-studio.

   Publisert 17. mars 2014
  22. Erlend Mamelund er en av bautaene på det norske herrelandslaget i håndball, og i dag gjester han Jan Thomas. Vi møter også den populære smykkedesigneren Celine Engelstad.

   Publisert 18. mars 2014
  23. Wenche Andersen fra "God morgen Norge" kaster forkleet og legger turen til Jan Thomas' Happy Day-studio.

   Publisert 19. mars 2014
  24. Karen-Marie Ellefsen er en av NRK Sportens store profiler, og har vært med på noen av verdens aller største idrettsøyeblikk. Nå kommer hun til studioet for å plukke opp noen gode tips fra superstylisten.

   Publisert 20. mars 2014
  25. Pål Anders Ullevålseter, en av Norges tøffeste idrettsmenn, kjører hvert år det knalltøffe ørkenrittet Dakar Rally. Nå er han klar for en helt ny arena, - Jan Thomas' Happy Day-studio.

   Publisert 21. mars 2014
  26. Steinjo gjester Jan Thomas, og vi møter den kjente designeren Fam Irvoll.

   Publisert 24. mars 2014
  27. Henriette Lien kommer på besøk til Jan Thomas, og det blir en lattermild dag i klasserommet når de åtte damene i 'Skolen' skal få teste helt nye frisyrer.

   Publisert 25. mars 2014
  28. Odd-Bjørn Hjelmeset er en av Norges aller største idrettshelter. Nå er han klar for å bli ny ned Jan Thomas.

   Publisert 26. mars 2014
  29. Nora Foss Al-jabri sjarmerte TV-seerne i den aller første runden av Norske Talenter på TV 2. I kveld gjester hun Jan Thomas. I tillegg tar Jan Thomas turen til København.

   Publisert 27. mars 2014
  30. Hilde Marie Kjersem er et kjent navn for de jazz-interesserte, i kveld tar hun turen til Jan Thomas.

   Publisert 28. mars 2014
  31. Kim Sondre Hagen er en av deltakerne denne runden av Farmen. Etter en lang innspilling hvor deltakerne har måttet leve som for 100 år siden er Kim Sondre klar for å bli skjemt bort av Jan Thomas. Og han blir ikke skuffet.

   Publisert 31. mars 2014
  32. Steinar Albrigtsen gjester Jan Thomas, og vi møter modellen og motebloggeren Hege Golf.

   Publisert 1. april 2014