FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Episode 1
Sesong 1

  Gatebil

  Sesong 1 / 5 episoder

  Se TV-versjonen av vår populære nettserie, med lengre episoder og nytt innhold!

  1. Asim Gondal fra Skedsmokorset mistet begge beina i den verste ulykken i Gatebils historie. Se den gripende historien om hvordan miljøet går sammen for å gi sin kamerat tidenes overraskelse når han blir utskrevet. Og i USA kjemper to av Gatebilmijøets beste sjåfører, Fredric Aasbø og Kenneth Moen, helt i toppen i første runde av VM i drifting.

   Tilgjengelig til 24. mai 2026Publisert 24. mai 2016
  2. Fredrik Øksnevad (24) fra Drammen har ambisjon om å vinne breisladdkonkurransen på årets første Gatebilfestival. Men et stygt krasj ødelegger muligheten. Inntil Marius mekaniker dukker opp. Og hvem vinner årets første Gatebil Extreme-løp? En 73 år gammel debutant med rallycross-bakgrunn blander seg plutselig inn blant de beste!

   Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 31. mai 2016
  3. Kun historiske biler og meritterte sjåfører blir invitert til å kjøre på godset til Lord March i England når bilfestivalen “Goodwood Festival of Speed” går av stabelen. Så hva gjør Gatebilsjåfør og biloppretter Joachim Waagaard fra Fredrikstad på banen her? Og i Sverige har Gatebilsirkuset inntatt den lille byen Mantorp der nordmennene dominerer breisladdkonkurransen.

   Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 31. mai 2016
  4. Gatebil er beryktet for sine lettkledde Gatebilbabes-kåringer. Men i år skal konkurransen gjennomføres med litt mer stil. Det er i alle fall det arrangøren håper. Og på banen skal de raskeste bilene i Gatebilsirkuset møtes. Hvem er raskest når de hjemmebygde doningene med over 1000 hester møter fabrikkbilene som proffe ingeniører har laget .

   Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 7. juni 2016
  5. Norske Fredric Aasbø leder verdensmesterskapet i drifting sammenlagt når siste løp skal kjøres på erverdige Irwindale i USA. Men fire sjåfører kan frata ham tittelen dersom han ikke kjører opp mot sitt beste. Følg den høydramatiske innspurten fra innsiden i denne siste episoden av Gatebil.

   Tilgjengelig til 31. desember 8999Publisert 7. juni 2016