FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Hardinger
Sesong 1

  Fjorden Cowboys

  Sesong 1 / 10 episoder

  Kompisene Joar & Lothepus har vokst opp i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som "fjorden Gud glemte". Nå jobber de sammen i anleggsbransjen hvor hverdagen består av gravemaskiner, borerigger og dynamitt, diesel, stål og svette. De arbeider beinhardt i hasardiøse omgivelser for å kunne leve enda hardere når de har fri. Ny sesong kommer 1. februar 2017!

  1. Joar og Lothepus har et sprengningsoppdrag på Lofthus i Hardanger. Det er en knaus som skal bort mellom to tette hus, og som Lothepus sier, er det bare idioter som tar på seg slike jobber.

   Publisert 5. februar 2014
  2. Etter et smuglertokt til Shetland solgte Lothepus båten sin til en sunnmøring. Han ville ha større båt, verre sjø og mer eventyr. Men når pengene aldri kommer inn på konto, tar Lothepus loven i egne hender. Sunnmøringen har køddet med feil folk. Sammen med Joar setter han kursen mot Sunnmøre for å stjele båten tilbake.

   Publisert 5. februar 2014
  3. Joar har virkeliggjort drømmen sin og kjøpt en Risørskøyte fra 1933. I pinsehelgen skulle han egentlig vært med Lothepus og jobbet, men drar heller til Oslo for å seile skøyta hjem til Hardanger.

   Publisert 5. mars 2014
  4. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

   Publisert 12. mars 2014
  5. Arbeidspresset sliter på Lothepus. Han drar fra sted til sted, fra oppdrag til oppdrag. Han slåss med tiden, og drømmer om å gjøre noe mer kunstnerisk.

   Publisert 19. mars 2014
  6. Det har lenge plaget Lothepus at Joar har båt og at han selv er Kaptein Skutelaus. I ren desperasjon kjøper han et gammelt vrak av en krysser i Bergen.

   Publisert 26. mars 2014
  7. Joar har tatt på seg et oppdrag: å kjøre et brudefølge med båten sin, Con Amore. Lothepus skal stå for salutten og har lovet en 50 meter høy orgasmisk vannsøyle.

   Publisert 2. april 2014
  8. Joar sin bror, Knut, skulle vært med Joar og jobbet i «Rævhålet», men vil heller arrangere fallskjermfest hjemme på gården. Siden Joar ikke kan være alene i tunnelen, må Sigrid stille opp.

   Publisert 9. april 2014
  9. Joar irriterer seg mer og mer over Lothepus sitt ego. Han har troen på musikkplanene hans, men mener han bør øve mer.

   Publisert 16. april 2014
  10. Alt for mye jobb, musikkplaner og maskiner som blir ødelagt blir rett og slett for mye for Lothepus. Han vil bort fra alt, snurrer på globusen og ender opp med å kjøpe en billett til Goa.

   Publisert 23. april 2014