FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Episode 1
Sesong 1

  Bloggerne

  Sesong 1 / 8 episoder

  I dokuserien Bloggerne blir du kjent med fire norske jenter som velger å dele livene sine med andre på nett.

  1. Program 1 av 8. Det finnes mer enn 300.000 norske blogger, hvor mange velger å dele sine drømmer, håp og sitt liv med verden. TV-kameraene har i over et halvt år fulgt livene til rosabloggeren Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad, humorbloggeren Marna Haugen (32) fra Oslo, kjendisblogger Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss og sinnablogger Suzanne Aabel (32) fra Oslo. De ønsker alle å bli sett, men til hvilken pris?

   Publisert 12. januar 2014
  2. Program 2 av 8. Både Emilie og Sophie Elise tilbringer kvalitetstid med sine kjærester. Sophie Elise er frustrert over at kjæresten Mathias ikke innrømmer at han leser bloggen hennes. En spent Marna har med seg samboeren Ørjan på Radiumhospitalet som støtte, men han takler opplevelsen dårlig. Suzanne må takle en helt annen smerte, når hun fortsetter å pynte seg med tatoveringer.

   Publisert 19. januar 2014
  3. Program 3 av 8. I dokuserien Bloggerne blir du kjent med fire norske jenter som velger å dele livene sine med på nett. Over åtte episoder deler de både små og store begivenheter i livene sine - helt uten filter.

   Publisert 26. januar 2014
  4. Program 4 av 8. I fjerde episode av «Bloggerne» er Sophie Elise klar for russefeiring i Harstad, men alt er ikke like gøy. Emilie har ennå et år igjen før hun er russ, men blir likevel spurt om å gjøre modelloppdrag for russeklær. Suzanne får råd om fremtiden fra sin kusine og matblogger Monica, mens fortiden innhenter Marna.

   Publisert 2. februar 2014
  5. Program 5 av 8. I dokuserien Bloggerne blir du kjent med fire norske jenter som velger å dele livene sine med på nett. Over åtte episoder deler de både små og store begivenheter i livene sine - helt uten filter.

   Publisert 9. februar 2014
  6. Program 6 av 8. I dokuserien Bloggerne blir du kjent med fire norske jenter som velger å dele livene sine med på nett. Over åtte episoder deler de både små og store begivenheter i livene sine - helt uten filter.

   Publisert 16. februar 2014
  7. Program 7 av 8. I dokuserien Bloggerne blir du kjent med fire norske jenter som velger å dele livene sine med på nett. Over åtte episoder deler de både små og store begivenheter i livene sine - helt uten filter.

   Publisert 23. februar 2014
  8. Program 8 av 8. Siste program i denne sesongen! I dokuserien Bloggerne blir du kjent med fire norske jenter som velger å dele livene sine med på nett. Over åtte episoder deler de både små og store begivenheter i livene sine - helt uten filter.

   Publisert 2. mars 2014