FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Episode 1
Sesong 1

  Secrets and Lies

  Sesong 1 / 6 episoder

  1. Familiemannen Ben Gundelach finner en død gutt i skogen, men blir selv sakens hovedmistenkte. Både ekteskapet, familien og Bens gode navn og rykte står på spill, og hans eneste mulighet for renvaskelse er å finne drapsmannen på egenhånd. Kom tettere på etterforskningen i eksklusive miniepisoder til hver episode!

   Tilgjengelig til 7. april 2017Publisert 3. juli 2014
  2. Ben får problemer med å bevise sin uskyld når politiet kobler ham til drapsvåpenet som tok livet av gutten i skogen.

   Tilgjengelig til 7. april 2017Publisert 10. juli 2014
  3. Media har begynt å miste interessen for Thom Murnanes drap, og politiet mistenker ikke lenger Ben. Ben håper at livet hans omsider kan bli som normalt igjen - inntil det avsløres at han faktisk var Thoms biologiske far.

   Tilgjengelig til 7. april 2017Publisert 17. juli 2014
  4. Ved en tilfeldighet kommer Ben over bevis for at en seksualforbryter er bosatt i nabolaget. Han er overbevist om at dette må være personen som har drept Thom, og benytter seg av sjansen til å bevise det.

   Tilgjengelig til 7. april 2017Publisert 24. juli 2014
  5. Når Christy bruker Tash og Eva for å holde forholdet deres som gissel, søker Ben trøst hos Jess. Forholdet surner imidlertid fort når Ben oppdager bevis som kan knytte henne til Thoms død.

   Tilgjengelig til 7. april 2017Publisert 31. juli 2014
  6. Eva forsvinner uten forvarsel, og i desperasjon anklager Ben Jess for å ha tatt henne. Jess svarer med å anklage Ben for seksuelt overgrep, noe som tvinger ham på flukt. Ben kommer over det siste, avgjørende beviset som kan felle Thoms morder. Svaret skal vise seg å sjokkere alle, ikke minst Ben og hans familie.

   Tilgjengelig til 7. april 2017Publisert 7. august 2014