FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
Hotel Cæsar (34) - episode 3.0
Sesong 34

  Hotel Cæsar

  Sesong 34 / 3 episoder

  Sesong 34

  Det blir aldri kjedelig på intrigenes hotell! Nå får du Hotel Cæsar eksklusivt på TV 2 Sumo. Se nye delepisoder mandag til onsdag klokken 16:30, og hele ukens episode hver torsdag kl. 16.30. I torsdagsepisoden får du også en spennende parallellhistorie som du ikke får i delepisodene.

  Mandag - torsdag kl. 16.30

  1. Episode 3

   23 min

   Eva vil overbevise Kai om å flytte tilbake til dem og vil ha Harshad med på laget, men Harshad er skeptisk til om det er det beste for Kai. Harshad anklager Eva for å tenke mer på seg selv en Kai og det ender i en skjebnesvanger krangel.

   Publisert 19. januar 2017
  2. Episode 2

   23 min

   Juni er usikker på hva hun skal gjøre med forholdet til Kåre. Ninni reagerer med sinne og frustrasjon da Pelle forteller henne at Mohn er den nye eieren av hotellet. Storm er usikker på om han skal ta omsorgen for Vilja, men etter en prat med Harshad innser han at det er det riktige å gjøre.

   Publisert 12. januar 2017
  3. Episode 1

   23 min

   Juni prøver å forstå hva som er Mohns planer for hotellet, men Mohn nekter å avsløre planene sine. Eva har problemer med å få Harshad til å tro på at hun ikke har vært utro og er skuffet over at Harshad ikke tror henne. Se alle ukens delepisoder her!

   Publisert 5. januar 2017