FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
Hotel Cæsar (34) - episode 7.0
Sesong 34

  Hotel Cæsar

  Sesong 34 / 7 episoder

  Det blir aldri kjedelig på intrigenes hotell! Nå får du Hotel Cæsar eksklusivt på TV 2 Sumo. Se nye delepisoder mandag til onsdag klokken 16:30, og hele ukens episode hver torsdag kl. 16.30. I torsdagsepisoden får du også en spennende parallellhistorie som du ikke får i delepisodene.

  Mandag - torsdag kl. 16.30

  1. Episode 7

   23 min

   Omsider skjønner Storm hvorfor Vilja har vært så kald mot ham, og Simen og Ninni ser ut til å komme til enighet.

   Publisert 16. februar 2017
  2. Episode 6

   24 min

   Storm blir glad da Juni knytter ham nærmere nærmere familiebedriften og på den måten sikrer Viljas skolegang. Eva og Harshad konkluderer med at det beste for dem begge er å skilles.

   Publisert 9. februar 2017
  3. Episode 5

   23 min

   Elise beslutter å være ærlig om fengselsdommen sin ovenfor den nye arbeidsgiveren, men får kalde føtter, så hun unnskylder seg heller med at hun har lovt å arbeide for JODA en periode, til Jonas store glede. Pelle melder seg opp til kjønnsstudier på Blindern og Vilja bestemmer seg for å rømme til Brasil.

   Publisert 2. februar 2017
  4. Episode 4

   25 min

   Elise får tilbud om samtale med en spennende organisasjon og blir overlykkelig, men får seg en knekk når hun innser at hun må fortelle dem om straffen og frykter at hele verden da får vite hva hun har gjort. Storm tror han er i ferd med å få et gjennombrudd da han får med seg Vilja på handletur, men hun ender opp med å anklage ham for å forsøke å kjøpe kjærligheten hennes.

   Publisert 26. januar 2017
  5. Episode 3

   23 min

   Eva vil overbevise Kai om å flytte tilbake til dem og vil ha Harshad med på laget, men Harshad er skeptisk til om det er det beste for Kai. Harshad anklager Eva for å tenke mer på seg selv en Kai og det ender i en skjebnesvanger krangel.

   Publisert 19. januar 2017
  6. Episode 2

   23 min

   Juni er usikker på hva hun skal gjøre med forholdet til Kåre. Ninni reagerer med sinne og frustrasjon da Pelle forteller henne at Mohn er den nye eieren av hotellet. Storm er usikker på om han skal ta omsorgen for Vilja, men etter en prat med Harshad innser han at det er det riktige å gjøre.

   Publisert 12. januar 2017
  7. Episode 1

   23 min

   Juni prøver å forstå hva som er Mohns planer for hotellet, men Mohn nekter å avsløre planene sine. Eva har problemer med å få Harshad til å tro på at hun ikke har vært utro og er skuffet over at Harshad ikke tror henne. Se alle ukens delepisoder her!

   Publisert 5. januar 2017