FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Program 1
Harde fakta

  Harde fakta

  Harde fakta / 6 episoder

  Programleder Jon Hustad ønsker å skape debatt om de grunnleggende utfordringene Norge står overfor, og hvem som betaler for offentlig sløsing. Norges eneste aktualitetsprogram som ikke er venstrevridd.

  1. Programleder Jon Hustad ønsker å skape debatt om de grunnleggende utfordringene Norge står overfor, og hvem som betaler for offentlig sløsing. Programmet Harde fakta - Norges eneste aktualitetsprogram som ikke er venstrevridd - skal minne seerne om den enkle sammenheng mellom det få og det å yte.

   Publisert 29. august 2012
  2. Har resirkulering og kildesortering gått for langt? Har det som begynte som en god idé endt opp som dyr og dårlig symbolpolitikk?

   Publisert 5. september 2012
  3. Heldigvis lever vi stadig lenger. Statistisk sentralbyrå anslår at antall personer over 67 år vil øke fra vel 600 000 i 2010 til over 1,5 millioner i 2060. Men eldrebølgen fører også til økt behov for ansatte i helse- og omsorgssektoren.

   Publisert 12. september 2012
  4. Programleder Jon Hustad ønsker å skape debatt om de grunnleggende ufordringene Norge står overfor, og hvem som betaler for offentlig sløsing.

   Publisert 19. september 2012
  5. Programleder Jon Hustad ønsker å skape debatt om de grunnleggende ufordringene Norge står overfor, og hvem som betaler for offentlig sløsing.

   Publisert 26. september 2012
  6. Programleder Jon Hustad ønsker å skape debatt om de grunnleggende ufordringene Norge står overfor, og hvem som betaler for offentlig sløsing.

   Publisert 3. oktober 2012