FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
Vidunderbarna
Sportsdokumentarer

  Dokumentarer

  Sportsdokumentarer / 29 episoder

  Her har vi samlet en rekke sportsdokumentarer.

  1. TV 2 har fulgt skistjernen Therese Johaug fra den sjokkartede meldingen kom om at hun hadde testet positiv på det forbudte stoffet clostebol og hele hennes vei gjennom utestengelsen, trening, høringer og frem mot det planlagte comebacket neste vinter.

   Publisert 19. februar 2017
  2. For fjerde gang i historien skal Håndball-VM avholdes i Frankrike, 24 land fra 5 kontinenter skal konkurrere over 84 kamper før verdens beste håndballnasjon skal kåres i Paris den 29. januar.

   Publisert 10. januar 2017
  3. Sportsdokumentar om noen av de største og mest minnerike oppgjørene i den eldste fotballturneringen i England.

   Publisert 6. januar 2017
  4. Sportsdokumentar om det viktigste cupmesterskapet i engelsk fotball, og verdens eldste fotballturnering, FA-cupen.

   Publisert 6. januar 2017
  5. Høydepunkter fra Fotball EM og OL i Rio 2016.

   Publisert 27. desember 2016
  6. Møt Raymond «Ray» Parlour som tilbragte størstedelen av sin karriere som midtbanespiller i Arsenal.

   Publisert 5. desember 2016
  7. Han vil bare være 25 år gammel når han for tredje gang spiller en VM-match. For andre gang skal Magnus Carlsen forsøke å forsvare sin verdensmestertittel i sjakk, men for første gang møter han en annen spiller enn Vishy Anand. VM-kampen i New York City mellom det norske sjakkgeniet og russiske Sergey Karjakin, er matchen sjakkverden har ventet på i 13 år. I kulissene sitter en russisk president, som desperat vil ha VM-tittelen hjem og revansjere et 44 år gammelt tap.

   Publisert 10. november 2016
  8. Erik Thorstvedt og Guri Solberg møter og konkurrerer med indianerne fra Xingu-territoriet i Brasil - et om område av Amazonas under sterkt hogstpress.

   Publisert 28. oktober 2016
  9. Dokumentar om kultklubben Wimbledon FC. Fra Plough Lane og FA-cupfinale seier i 1988 til Selhurst Park, MK Dons og AFC Wimbledon.

   Publisert 27. oktober 2016
  10. Haitam er norsk i heksegryten i Palermo. Bli med på innsiden.

   Publisert 5. oktober 2016
  11. Fortellingen om bryteren Stig Andre Berge handler om nederlag og om å reise seg - gang på gang. Den norske bronsevinneren har kjempet mange kamper de siste årene. La oss nyte veien mot øyeblikket som rørte en hel nasjon.

   Publisert 21. august 2016
  12. OL er en to uker lang kakafoni av følelser, fiaskoer og enorme idrettsbragder. Se alt oppsummert her i regi av TV 2s Michael Allen.

   Publisert 21. august 2016
  13. Sensasjonslaget Leicester har vunnet årets Premier League! Len deg tilbake for høydepunktene og øyeblikkene fra jubelsesongen.

   Publisert 3. mai 2016
  14. Britisk dokumentar. Vi blir med den legendariske fotballspilleren David Beckham til syv kontinenter for å spille fotball, og for å bli kjent med menneskene han møter på reisen. Dokumentaren er tilgjengelig til 19. mars 2017.

   Tilgjengelig til 19. mars 2017Publisert 20. mars 2016
  15. Dokument 2. Hva er det som driver noen til å ofre alt for en fotballklubb?

   Publisert 9. mars 2016
  16. I «Business of Football» får vi et innblikk i fotballens forretningsverden. Nina Warhurst møter blant annet tidligere storspiller Michael Owen, som gir oss svaret på hvilke tanker som går gjennom en fotballspillers hode når verdens største klubb har hans navn på blokka. Warhurst møter også mannen som trakk i trådene bak tidenes dyreste overgang da Gareth Bale gikk fra Tottenham til Real Madrid i 2013. Her undersøker hun hvilken rolle agentene har i slike overgangssaker. Er fotballagentene skruppelløse forretningsmenn som kun tenker profitt, eller er dette et ufortjent rykte?

   Publisert 27. februar 2016
  17. Dette er den vågale sannheten bak ekstremskisporten hvor frikjørere utfordrer de vakre og ville fjellene i Stryn. Bli med på en krevende og spennende ekstremsport-ekspedisjon!

   Publisert 6. desember 2015
  18. Norsk dokumentar. Oppsummering av 2015-sesongen med Kåre Ingebrigtsen.

   Publisert 26. november 2015
  19. «Gary Lineker: On the Road to FA Cup Glory». I denne dokumentaren møter Gary Lineker spillere hvis liv og karriere ble endret etter å ha vunnet det prestisjetunge trofeet. Steven Gerrard, Ryan Giggs og Michael Owen med flere forteller om minnerike opplevelser i verdens eldste fotballturnering. Lineker forsøker å få svar på hva som gjør at både spillere og fotballtilhengere har et så lidenskapelig forhold til FA-Cupen.

   Publisert 25. november 2015
  20. I vår ble Mats Zuccarello Aasen truffet av en puck i hodet, og fremtiden var plutselig usikker. TV 2 Sporten har fulgt New York Rangers-spillerens oppturer og nedturer det siste året, fra New York til Tanzania.

   Publisert 7. oktober 2015
  21. TV 2 Sportens Jan-Henrik Børslid og Petter Myhre i et rykende ferskt møte med Leeds nye trener, Uwe Rösler.

   Publisert 7. august 2015
  22. TV 2 Sportens Fin Gnatt i møte med korrupsjonsjegeren som nylig har publisert sin andre bok om mafiametodene til Sepp Blatter og FIFA.

   Publisert 28. mai 2015
  23. LFCTV hyller Liverpools avtroppende kaptein i en helt ny dokumentar om Steven Gerrard.

   Publisert 23. mai 2015
  24. I dokumentaren «Steven Gerrard – Captain Fantastic» tegner vi et portrett av en av Liverpools største fotball-legender – som nå gir seg i klubben etter 17 sesonger. Du får se alle høydepunktene fra Gerrards fantastiske karriere. Vegard Heggem og Phil Thompson bidrar med sine synspunkter på den lojale Liverpool-gutten, som blant annet ledet sitt lag til triumf i Mesterligaen.

   Publisert 15. mai 2015
  25. Petter Northug er et norsk langrennsikon. Han er er elsket av mange, men samtidig en av våre mest omstridte kjendiser. Dette er historien om skikongen fra Mosvik.

   Publisert 18. februar 2015
  26. Her er historien om Martin Ødegaard (15), gutten som signerte for en av verdens største klubber.

   Publisert 14. februar 2015
  27. Norsk dokumentar fra 2014. Dette er historien om gutten fra Lørenskog som ble en av Europas beste spisser. John Carew har hatt en spektakulær karriere preget av store forventninger, enorme prestasjoner og hyppige klubbskifter. I denne dokumentaren møter vi trenere og spillere som har vært tett på Carew, og vi blir med til Villa Park når han får sin hyllest av fansen som elsket han høyest.

   Publisert 30. juli 2014
  28. Thor Hushovd skapte det norske Tour de France-eventyret. Etter to år ute i kulden bestemte han seg i vinter for å gjøre et nytt forsøk på å komme tilbake. Aldri har han sluppet et kamerateam så tett innpå seg når vi er med på innsiden, gjennom oppturer og nedturer.

   Publisert 27. juni 2014
  29. Bli kjent med urokråken i Sandnes ULF.

   Publisert 14. mars 2013