FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Episode 1
Sesong 1

  Solsidan

  Sesong 1 / 10 episoder

  Alex og Anna har flyttet til barndomshjemmet hans i Saltsjöbaden utenfor Stockholm. Anna føler seg utilpass i det borgerlige nabolaget og Alex gjør alt han kan for at hun skal trives. Alex' barndomskamerat Fredde og hans kone Mickan har klare meninger om livet generelt og boliglivet spesielt.

  1. Alex og samboeren Anna venter sitt første barn og skal flytte inn i Alex' gamle barndomshjem i Saltsjöbaden. Men det drøyer ikke lenge før de støter på problemer i form av Alex' mor, Margareta, som har problemer med å gi slipp på sitt gamle hjem. Alex får gode råd av naboen og barndomsvennen Fredde.

   Publisert 18. juli 2015
  2. Alex mistenker at Anna har vært utro med skuespilleren Ola Rapace og at han kan være faren til barnet. Fredde blir helt opphengt i å grille, noe som går så langt at Mickan oppfordrer ham til å søke hjelp.

   Publisert 18. juli 2015
  3. Alex og Anna har fått vite kjønnet på barnet og har store problemer med å bli enige om navn. Saken blir ikke lettere av at Margareta blander seg inn i diskusjonen. En tidligere barndomsvenn av Alex dukker opp og vil gjenoppta kontakten, noe Alex ikke vil.

   Publisert 18. juli 2015
  4. Alex og Fredde forsøker å overgå hverandre i kulinariske opplevelser, noe som ender med at Alex' ambisjoner overgår både hans egen og sikringsskapets kapasitet. Anna blir med Mickan på treningssenteret, men har problemer med å henge med på de andre jentenes sjargong.

   Publisert 18. juli 2015
  5. Anna får problemer når hun skal kjøpe barnevogn, må man ha den nyeste modellen for å være en god forelder? Fredde forsøker å skjule hårtapet med diverse hodeplagg. Oves forsøk på å få kontakt får Alex til å miste tålmodigheten, noe han får angre når han oppdager at Ove sitter i styret i golfklubben.

   Publisert 18. juli 2015
  6. Alex funderer på sin egen tiltrekningskraft og det å bli eldre, og Fredde avslører at alle blir like pene med årene. En teori Alex bestemmer seg for å teste. Mickan skal arrangere fest for Victor og gjør alt for å overgå Lussans barneselskap.

   Publisert 18. juli 2015
  7. Alex og Anna begynner å bli lei av vennene som bare snakker om materielle ting. Men når de tilbringer en kveld med noen nye venner innser de at intellektuelle snobber kan være like slitsomme å høre på. Fredde får problemer med skattemyndighetene, men finner en løsning.

   Publisert 18. juli 2015
  8. Fredde blir sjalu på Mickans vennskap med en italiener i pappapermisjon og bestemmer seg for å ta igjen. Men planen går i vasken når det viser seg at Mickan ikke er av den sjalu typen. Annas bror Palle kommer på besøk, noe som ender med at Alex havner i klem mellom ulike interesser.

   Publisert 18. juli 2015
  9. Midtsommeraften nærmer seg og Fredde og Alex planlegger å feire med familiene i skjærgården. Til Alex' store irritasjon er sjarmøren Palle invitert, og på toppen av det hele har også Ove sneket seg med. Dermed er intrigene i gang!

   Publisert 18. juli 2015
  10. Anna skal føde og Alex gjør alt han kan for å hjelpe til, men innser at det ikke er så lett å tilfredsstille Annas krav. Margareta prøver også å hjelpe til, noe som skaper enda mer kaos. Fredde blir tvunget til å ta hånd om Alex' renoveringsprosjekt etter at han har skremt vekk håndverkerne.

   Publisert 18. juli 2015