FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
4. Episode 4
Sesong 1

  Saknad

  Sesong 1 / 4 episoder

  Politietterforsker Maja Silver reiser tilbake til hjemstedet i det svenske bibelbeltet for å møte datteren Rebecka igjen. Men en dramatisk hendelse lammer plutselig det lille lokalsamfunnet.

  1. Hele samfunnet er snudd på hodet, men Emelie er fortsatt sporløst forsvunnet. Å følge med på jakten er som å betrakte et bilkrasj i sakte film. Hvor er hun? Hvem tok henne? Maja vet at det ofte er den man minst mistenker.

   Tilgjengelig til 30. juni 2017Publisert 18. januar 2017
  2. 16-årige Emelie er fortsatt savnet. Politiet graver stadig dypere i innbyggernes liv, men kirken stikker kjepper i hjulene. Én jente er død, og én er forsvunnet. Hvem er den hovedmistenkte? Midt oppe i alt dette prøver Maja desperat å få tilbake sin egen datter.

   Tilgjengelig til 30. juni 2017Publisert 12. januar 2017
  3. Den døde kvinnen blir identifisert som Mette Andersson, 22 år, fra Stockholm. Og plutselig forsvinner også en 16 år gammel jente. Nå blir Maja og kollegaene hennes tvunget til å snu hele lokalsamfunnet på hodet. Det blir ubehagelig for mange av innbyggerne.

   Tilgjengelig til 30. juni 2017Publisert 5. januar 2017
  4. Politietterforsker Maja Silver vender tilbake til hjemstedet for å lappe sammen forholdet til datteren Rebecka. Men livet tar en ny vending når en ung kvinne blir funnet død i en grøft. Er det en ulykke, et selvmord eller et mord?

   Tilgjengelig til 30. juni 2017Publisert 1. januar 2017