FavoriteToggle icon. Adds or remove asset to favorite feedPlayPlay a trailer from this asset
1. Episode 1
Sesong 1

  Farang

  Sesong 1 / 4 episoder

  Rickard er en tidligere kriminell som etter å ha vitnet mot kompanjongene sine bor i Thailand med hemmelig identitet. Ti år senere oppsøker tenåringsdatteren Thyra ham. Kontakten med datteren gjør ham mindre isolert, men mer sårbar, og snart er både Rickard og Thyra i fare.

  1. Svenske Rickard lever et tilbaketrukket liv i halvkriminelle kretser i Thailand. Plutselig får han besøk av datteren Thyra, som han ikke har sett på ti år, og hun snur opp ned på tilværelsen hans.

   Tilgjengelig til 8. september 2017Publisert 9. mars 2017
  2. Etter å ha fått datteren ut av fengsel håper Rickard at problemene er ute av verden, og at hun skal dra tilbake til Sverige. Men da kommer Thyra med nye avsløringer som får Rickard til å innse at det ikke er noen vei tilbake.

   Tilgjengelig til 8. september 2017Publisert 9. mars 2017
  3. Thyra, som er rasende etter at Rickard svek henne, er forsvunnet. Rickard prøver desperat å finne henne for å hindre henne i å begå en skjebnesvanger feil.

   Tilgjengelig til 8. september 2017Publisert 16. mars 2017
  4. Mariettes tragiske død fører Rickard og Thyra nærmere hverandre, mens Birdie blir stadig mer desperat og ber den brutale torpedoen Mark om hjelp for å få tak i Rickard.

   Tilgjengelig til 8. september 2017Publisert 23. mars 2017